Obiceiuri daunatoare tenului

Obiceiuri daunatoare tenului
  calendar_month        
Toate avem stiluri de infrumusetare adaptate stilului nostru de viata. Insa, o parte din acestea, pot face mai mult rau decat bine.

Creionul dermatograf

Se stie ca machiajul subliniat de un creion dermatograf iti face privirea mai exotica. Insa, aplicarea acestuia este cea care iti poate cauza probleme, deoarece pielea din jurul ochilor este de trei ori mai subtire decat restul pielii de pe fata.

De aceea, acest obicei de infrumusetare poate duce la aparitia unor riduri timpurii in jurul ochilor.

Indepartarea rimelului de pe gene

Curatarea fetei in fiecare seara este un obicei foarte bun, insa nu toate demachiantele sunt concepute pentru a indeparta si rimelul de pe gene.
De aceea, cand produsele pe care le folosesti pentru demachiat nu dau rezultatele dorite, esti tentata sa tragi de gene cu degetele pentru a indeparta rimelul, cauzand ruperea sau distrugerea firelor de par.Ideal este sa folosesti produse special concepute pentru indepartarea rimelului. Tine buretelul imbibat cu demachiant cateva secunde pe pleoapa si apoi incepe curatarea tragand usor in jos, de-a lungul genelor.

Cremele hidratante

Folosirea cremelor hidratante este ideala pentru ten, mai ales in sezonul rece, insa nu toate cremele sunt concepute pentru a hidrata corect si zona sensibila din jurul ochilor.

Pentru a preveni viitoare probleme ale pielii, foloseste doar creme hidratante pe baza de plante.

Recomandari