Pretuieste-ti vederea!

Pretuieste-ti vederea!
  calendar_month        
Sanatatea ochilor este deosebit de importanta si fiecare dintre noi trebuie sa stie macar lucrurile elementare pentru a ne asigura ca ii ingrijim in mod corespunzator.

A Sfatul specialistilor este extrem de important, astfel ca sunt necesare consultatiile periodice indiferent ca sesizati sau nu o afectiune la nivelul ochilor.

Oftacare, cel mai nou cabinet privat de oftalmologie din Bucuresti si-a deschis azi portile si isi propune sa ofere pacientilor sai servicii de oftalmologie la cel mai inalt grad de calitate, intr-un mediu primitor, folosind aparatura de ultima generatie. In cadrul Oftacare pacientii beneficiaza nu numai de consultatii oftalmologice, dar primesc si cel mai avizat sfat din partea medicului specialist Yolla Chouk.

"Ne primim pacientii in cadrul cabinetului si le oferim, pe langa consultul oftalmologic de specialitate, si informatii despre mentinerea sanatatii ochilor. Ne asistam clientii pe toata perioada tratamentului si le oferim informatii in permanenta despre cum sa foloseasca corect ochelari sau lentile de contact, ce trebuie sa stie despre cele mai frecvente afectiuni ale ochilor, cum sa previna anumite afectiuni. Suntem aproape de ei si ii ghidam in permanenta pentru a-si pastra sanatatea" a mentionat Yolla Chouck reprezentantul medical al cabinetului.

Serviciile pe care Oftacare le ofera clientilor sai sunt: prescriere de ochelari si loectile de contact, masurarea tensiunii oculare, gonioscopie, examen fund de ochi, retinoscopie/schiascopie, camp vizual computerizat, interventii chirurgicale, consultanta pentru sanatatea ochilor.

Cabinetul de oftalmologie Oftacare vine in ajutorul pensionarilor, al studentilor si al parintilor cu copii pana in 10 ani, oferindu-le serviciile la preturi speciale.

De ce este important consultul oftalmologic?
Depistate devreme, multe boli oculare, si nu numai, pot fi vindecate sau tratate. Desi sunt invizibile pentru dumneavoastra, ele pot fi detectate la un examen oftalmologic de rutina. Diagnosticul si tratamentul precoce pot preveni astfel pierderea vederii. Medicul specialist Oftacare va recomanda sa va faceti un examen ocular complet odata la 1-2 ani, in functie de varsta, conditia fizica si factorii de risc personali. Daca purtati deja ochelari sau lentile de contact, se impune un examen anual.A

Care sunt cele mai frecvente afectiuni oculare?
Blefarita aA€A" este o afectiune a marginii libere a pleoapei si este una dintre cele mai intalnite in cabinetele oftalmologice. Ea apare atat la copii, cat si la adulti si este cauzata de igiena precara a pleoapelor, excesul de ulei produs de glandele pleoapei, infectiille bacteriene si reactiile alergice. Etiologia este neelucidata, dar se asociaza cu anomaliile marginilor pleaopelor, sistemul imunitar si cu unele afectiuni dermatologice.

Factorii favorizanti sunt numerosi, cum sunt: ametropiile necorectate, infectie, poluare, praf, diabet, uscaciunea ochilor si multe altele.

Conjunctivita aA€A" este o inflamatie a membranei mucoase care acopera partea anterioara a globului ocular si fata posterioara a pleoapelor, care se manifesta prin inrosirea mucoasei (tesutul subtire situat pe fata posterioara a pleoapelor cu rol in apararea si mentinerea umeda a globului ocular).

Infectiile cu virusi si bacterii, factorii iritanti precum sampoanele, fumul de tigara, praful, fardurile, polenul pot determina aparitia acestei afectiuni, care se manifesta prin inrosirea mucoasei conjunctivale, cantitate excesiva de lacrimi, mancarimi oculare, arsuri oculare, sensibilitate crescuta la lumina, secretii muc-purulente, aderenta de pleoape, mai ales matinale, senzatie de corp strain si uneori sensibilitate crescuta la lumina.Glaucomul - este una dintre cele mai periculoase afectiuni oculare. Ea consta in tensiunea intra-oculara crescuta care duce in timp la afectarea nervului optic, scaderea vederii, afectarea campului vizual in timp ce duce la pierderea vederii. Este periculoasa pentru ca de multe ori nu are simptome. La pacientii peste 45 de ani de ani glaucomul este cauza des intalnita pentru pierderea vederii.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Introducere
  • person

    "a￯n delirul ei, fantezia poate atinge cotele realul"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right