PreVINO sa Vezi!

PreVINO sa Vezi!
  calendar_month        
Westeye Hospital Bucuresti, in parteneriat cu Anchor Grup, te invita sa beneficiezi de un control oftalmologic gratuit in standurile special amenajate.

Accesul catre acestea este facil, ele aflandu-se in centrele comerciale ale Anchor Grup: Plaza Romania (unul dintre cele mai mari centre comerciale din Balcani, respectiv din Romania) si Bucuresti Mall (primul centru comercial de tip mall din Romania).

Va asteptam intre orele 14.00- 21.00:

Sambata, 19 martie si duminica, 20 martie 2011 in Plaza Romania
Sambata, 26 martie si duminica, 27 martie 2011 in Bucuresti Mall

Stiati ca...
65% din populatia Romaniei sufera de ochi obositi sau rosii?
daca ochii obositi nu sunt tratati, problema se poate inrautati si poate degenera in afectiuni mai grave, cum ar fi ochi uscati?
principalele cauze ale disconfortului ocular sunt: oboseala/ activitatea indelungata, varsta, folosirea unor medicamente, etc?

West Eye Hospital este primul spital privat din Romania in care salile de operatii sunt dotate cu sistemul de circulatie a aerului HEPA si care foloseste tratamentul cu Laser Excimer si cel cu Laser personalizat iLASIK - singura tehnologie acreditata de NASA si FDA in SUA pentru corectia viciilor de refractie.

Centrul medical West Eye Hospital este dotat cu aparatura de ultima generatie, unde se pot realiza variate tipuri de investigatii si tratamente pentru problemele oftalmologice, cum sunt: glaucomul, cataracta, afectiuni retiniene, etc.

West Eye Hospital detine 2 sali de operatie, o sala Laser Excimer - Intralase, 5 cabinete de consultatie, cabinete de investigatii, sali pre si post-operatorii si 5 rezerve pentru pacienti.
Infiintata in 1997, compania Anchor Grup este unul dintre liderii pietei imobiliare din Romania.

Compania detine o experienta vasta in dezvoltarea si managementul proiectelor de retail, rezidentiale si de cladiri de birouri. Principalele proiecte ale companiei sunt: Bucuresti Mall, Plaza Romania, Shopping MallDova - Chisinau, Anchor Plaza - prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial, Anchor Plaza Metropol, si ansamblul rezidential InCity Residences.
Va asteptam si pe www.westeyehospital.ro si www.anchorgrup.ro

Recomandari