Prima policlinica din Bucuresti localizata intr-un Mall - Regina Maria Sun Plaza

Prima policlinica din Bucuresti localizata intr-un Mall - Regina Maria Sun Plaza
  calendar_month        
Dupa inaugurarea la inceputul lunii iunie a policlinicii REGINA MARIA Lujerului, cea mai mare policlinica multidisciplinara din zona de vest a Bucurestiului, astazi se deschide oficial, la etajul al 2-lea al Sun Plaza, prima policlinica din Bucuresti localizata intr-un mall - Regina Maria SUN PLAZA.

Cu 25 de specialitati si un program flexibil (07.30 - 20.00), policlinica se intinde pe o suprafata totala de 1000 mp si reprezinta o valoare a investitiei de 1,7 milioane de Euro.

Policlinica Regina Maria SUN PLAZA este specializata in servicii de fiziokinetoterapie, pediatrie si imagistica - RMN.

Un serviciu unic in Romania, care va putea fi gasit exclusiv la Regina Maria SUN PLAZA, este sistemul de recuperare medicala pentru coloana vertebrala DAVID care are la baza un principiu de profilaxie si terapie prin miscare controlata, cu feedback in timp real (EVE - evaluated exercise).

Acesta testeaza toate segmentele coloanei vertebrale si grupele musculare si ofera, ulterior, o schema terapeutica particularizata. Sistemul este compus din 5 aparate cu ecrane LCD si INFO Kiosk.

Cel mai mare centru de imagistica din sudul Bucurestiului, Regina Maria SUN PLAZZA, include aparatura performanta: doua ecografe "Voluson", un sistem de radiografie conventionala si RMN, tehnologie dedicata inclusiv pediatriei.

De asemenea, policlinica pune la dispozitie sase cabinete de pediatrie si o echipa dedicata de medici care ofera servicii specializate de pediatrie: ORL, oftalmologie cu aparatura de ultima generatie Zeiss, chirurgie, ortopedie, dermatologie, alergologie si neurologie.

"Oferim mai mult decat simple servicii medicale. Motivatia noastra consta in a oferi atat grija autentica pacientilor nostri, fiind aproape de ei, cat si in inovatia pe care o aducem prin serviciile noastre. Cu cele doua clinici nou deschise, Lujerului si Sun Plaza, am reusit sa acoperim inca doua zone ale Bucurestiului, intentia noastra fiind aceea de a fi prezenti in toate zonele mari ale orasului.

Ne propunem ca, pana la finalul anului, in cele doua clinici, sa atingem un numar de 30.000 de pacienti neabonati. Mai mult, policlinica Sun Plaza va deservi nu doar populatia din sudul Bucurestiului, ci si spitalele din zone precum: Baltazar, Sfantul Luca, Sfantul Ioan, Institutul de boli neuro-vasculare, Budimex, Victor Babes si Spitalul judetean Ilfov, pentru serviciile de imagistica de adulti si copii", a declarat Wargha Enayati, director general Reteaua privata de sanatate Regina Maria.

Pentru Reteaua privata de sanatate, Regina Maria, fiecare zi inseamna un trafic estimat de 3000 de pacienti care atinge un top in intervalalele orare: 7.30 - 10.30 si 16.00 - 20.00. Dintre acestia, aproximativ 50% sunt pacienti unici.

Despre Reteaua privata de sanatate Regina Maria
Reteaua privata de sanatate Regina Maria este cea mai mare retea de servicii medicale private din tara noastra, cu peste 1000 de medici permanenti si colaboratori in cele sase spitale si 18 policlinici prezente in Bucuresti si in tara.

In mai 2011, Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a acordat Retelei private de Sanatate Regina Maria recunoasterea oficiala de furnizor al Casei Regale a Romaniei. Este una dintre cele mai prestigioase recunoasteri a calitatii serviciilor de pe piata romaneasca.

Reteaua privata de sanatate Regina Maria ofera servicii de: laborator, prin Divizia Laboratoare Clinice Regina Maria, imagistica, spital, maternitate, celule stem si Policlinica pentru copii.Regina Maria Spital de obstetrica si ginecologie este prima maternitate privata din Romania si singura maternitate privata care ofera servicii de nastere in apa. Totodata, Regina Maria Euroclinic este primul spital privat din Romania. De asemenea, un serviciu unic este oferit si la Banca Centrala de Celule Stem Regina Maria, banca cu depozitare in Romania de celule stem si nu de sange integral.

Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA beneficiaza de profesionalismul si implicarea celor mai reputati medici, astfel ca Parteneriatul Academic, cu aproximativ 70 de medici profesori si conferentiari, aduce pacientilor expertiza celor mai renumite personalitati medicale din tara si strainatate, dar si o relatie apropiata intre personalul medical si pacienti.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Descopera-mi inima cu ceva...
  • person

    "incearca sa fii un om mai bun... e asa placut..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right