Respira iarna usor... cu Olynth!

Respira iarna usor... cu Olynth!
  calendar_month        
Ei bine da, a venit iarna! O spun temperaturile scazute si o spune corpul tau, cuprins de raceala, guturai sau gripa... Nasul tau resimte si el din plin modificarile compozitiei aerului si umiditatea din atmosfera, prin urmare, pielea uscata din jurul nasului, secretiile apoase si mucoasa nazala inflamata iti dau mari batai de cap in aceasta perioada... Nasul tau striga: AJUTOR! Ajuta-l sa respire!

Ai nevoie de un decongestionant nazal cu rezultate optime pentru a castiga lupta cu germenii raspunzatori de aparitia racelilor, guturaiului si gripei si pentru a inlatura efectele neplacute ale congestiei nazale. Olynth - decongestionantul nazal numarul 1 in Romania, cu un profil de siguranta si eficacitate dovedit in peste 35 de ani de experienta clinica, te ajuta sa respiri usor aerul rece al iernii!

Prin pulverizarea larga, Olynth asigura o raspandire uniforma a particulelor fine de substanta activa pe mucoasa nazala, eliberand astfel rapid caile nazale.

Brandul Olynth este prezent pe piata din Romania cu 2 game de produse: Olynth 0,1% pentru adulti si Olynth 0,05% destinat copiilor si gama Olynth HA - cu beneficiul suplimentar de hidratare a mucosei, atat in varianta pentru adulti Olynth HA 0,1%, cat si pentru copii - Olynth HA 0,05%.

Poti aplica tratamentul cu Olynth pe o perioada de maxim 7 zile. Daca simptomele nu se amelioreaza in perioada mentionata, iti recomandam o pauza de o saptamana si consultarea medicului. Dupa aceasta pauza, poti continua tratamentul, daca este necesar, prin pulverizarea spray-ului in cate o singura nara, alternativ.

Olynth este indicat pentru reducerea congestiei mucoasei nazale in coriza (guturai), gripa, rinita vasomotorie, rinita alergica si alte infectii ale cailor respiratorii superioare.
Olynth ofera un efect indelungat de pana la 8 ore, astfel ca tu sa poti respira usor intreaga zi!

Recomandari