Sexul in mare e murdar!

Sexul in mare e murdar!
  calendar_month        
Daca vremea calda te inspira sa sari in mare si sa treci la actiune, mai bine faci o baie si te intorci pe uscat pentru sex!

Desi a face dragoste in apa suna atat de senzual si de natural, ca oricum toata lumea e aproape dezbracata in apa, cu toate acestea apa nu e mediul cel mai bun pentru romantism.

De ce nu e sanatos sa faci sex in apa?

Iata un argument care-ti va distruge libidoul: lacurile, raurile, marile, oceanele si baltile contin bacterii. Asadar, prin contact sexul, bacteriile intra in vagin si provoaca infectii pe care nu le vrei acolo!

Nici apa din piscina nu e mai buna deoarece contine clor care irita mucoasele din jurul organelor genitale, ducand la candidoza.

Inca nu esti convinsa? Citeste mai departe!

Circula zvonuri cum ca sexul in apa previne infectiile transmise pe cale sexuala (IST) sau sarcina, dar nu este catusi de putin adevarat!

Atata vreme cat exista contact sexual intre cei doi parteneri, sperma si alte fluide corporale ce trec dintr-o parte in alta, atat sarcina cat si infectiile sunt posibile.

Folositi prezervativ in apa? Desi in dormitor prezervativele sunt foarte eficiente pentru prevenirea atat a sarcinii cat si a transmiterii infectiilor, in apa prezervativele se rup si aluneca mai usor, fara chiar ca barbatul sa-si dea seama. Fara sa mai vorbim ca in lipsa lubrifierii naturale, frecarea iti sensibilizeaza organele genitale.

Apa si sexul pur si simplu nu se amesteca, asa ca sfatul meu e sa te rezumi la inotat si sa lasi sexul pe mai tarziu!

Recomandari