Smile Box - primul salon de albire dentara cosmetica din Romania

Smile Box - primul salon de albire dentara cosmetica din Romania
  calendar_month        
Saloanele de albire dentara cosmetica, una dintre cele mai profitabile afaceri din industria frumusetii din Europa de Vest, ajung si in Romania. Francezii Marc si Pierre Pennino, proprietarii Smile Box, primul astfel de salon din Bucuresti, mizeaza pe apetenta romanilor pentru produse cosmetice si inovatie.

Dupa modelul occidental, bazat pe un concept nou si revolutionar, Smile Box ofera servicii de albire dentara cosmetica non - invazive si nedureroase, la preturi accesibile, fara programare, cu rezultate imediate, intr-un mediu ambiant placut, elegant si relaxant, similar cu cel al marilor saloane de cosmetica. Efectul unui tratament poate dura intre una si patru luni, in functie de timpul acestuia.

"Introducerea pe piata romaneasca a unui concept nou, de ingrijire dentara, calitatea serviciilor, ambianta si preturile sunt atuurile noastre. Totul este gandit in asa fel incat Smile Box sa fie locul in care iti regasesti zambetul: de la modul in care am amenajat si decorat spatiul, produsele de tratament care nu cauzeaza pacientului nici cea mai mica durere, la preturile cu mult sub cele practicate de stomatologi", declara Pierre Pennino.

Marc si Pierre Pennino au pornit afacerea cu o investitie initiala de 50 000 Euro. Aceasta a acoperit teste si omologari, licenta de distribuitor al produselor de albire dentara non -invazive, fara peroxid - o premiera pentru Romania, precum si amenajarea salonului situat pe bulevardul Decebal, o artera de fite a capitalei.

"De multa vreme doream sa incepem o afacere in Romania pentru ca este o tara deschisa fata de micii investitori straini. Dupa un studiu de piata, am ajuns la concluzia ca romanii sunt mari consumatori de produse cosmetice si, totodata atrasi de tot ceea ce inseamna tehnici noi. Conceptul de salon de albire dentara cosmetica, cunoscut sub denumirea de bar a sourire in Franta, raspunde acestor nevoi. Este un serviciu care se raspandeste rapid si are mare succes in Europa de Vest (Franta, Belgia, Italia, Anglia, Elvetia) si credem ca va fi la fel si in Romania",declara Marc Pennino.

77042.jpg77041.jpg52743.jpg
Desi la inceput, au mizat pe o clientela preponderent feminina, statisticile la zi le-au demontat ideile preconcepute: se pare ca cererea de albire dentara cosmetica este mai mare din partea barbatilor. Indrazneti si vizionari, Pierre si Marc nu se limiteaza doar la aceste servicii. Ei au introdus in Romania pretigioasele cosmetice si parfumuri Galimard si suplimentele nutritive pentru barbati Omzen, care pot fi gasite doar la Smile Box.
Daca pentru Marc, aceasta este prima experienta profesionala in strainatate, Pierre este familiar cu mediul afacerilor din Romania. In perioada 2004 -2007, a fost managerul unui restaurant cu specific gastronomic frantuzesc si al unui lounge in Centrul Vechi, loc al carui potential l-a intuit. Marc si Pierre Pennino - unchi si nepot, au mai avut afaceri impreuna, in Franta.

"Avantajul de a face afaceri in familie este reprezentat de increderea si loialitatea de care dam dovada unul fata de celelalat. Pe de alta parte, apar momente in care divergenta punctelor noastre de opinie nu este exprimata foarte...diplomatic. Insa asta nu face decat sa incalzeasca atmosfera pe frigul asta teribil si se rezolva intotdeauna la un pahar",explica Pierre PenninoPentru 2012, Marc si Pierre Pennino au ca obiectiv amortizarea investitiei si obtinerea de profit precum si educarea publicului, in vederea crearii unui nou obicei de consum. Pe termen mediu, cei doi parteneri urmaresc francizarea conceptului "Smile Box".

Smile Box este partener oficial al Federatiei Romane de Scrima.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Nu e de nasul nostru
  • person

    "e loc sub soare pentru toata lumea. mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right