Spune adio arsurilor solare!

Spune adio arsurilor solare!
  calendar_month        
Cu PHOTODERM poti spune adio arsurilor solare!

Performanta neegalata a noului sistem de filtrare, creat in centrul de cercetare BIODERMA, este rezultatul unei combinatii exclusive a patru filtre solare, selectate pentru puterea de acoperirea unui spectru solar larg si o toleranta cutanata optima.

Textura inovatoare se fluidizeaza in momentul aplicarii, putand fi aplicata dintr-o singura miscare. Toate produsele sunt non-comedogene, rezistente la apa si transpiratie si fotostabile.

Complexul patentat BIODERMA Patentul Cellular Bioprotection permite pastrarea structurii celulelor si functionarea normala a acestora.

Un bronz intens si o fotoprotectie sigura!

PHOTODERM Bronz SPF 40, UVA 26
BIODERMA Laboratoire Dermatologique nu a uitat de placerea bronzarii...
76875.jpg


Photoderm Bronz ofera un bronz intens si de lunga durata asigurand, in paralel, o protectie inalta si performanta, gratie filtrelor organice cu SPF 40 si UVA 26.

Protectia celulara suplimentara gratie complexului patentat Cellular Bioprotection, asigura o eficacitate optima in completa siguranta.

Photoderm BRONZ SPF 40 ofera un concept inovator activator de bronzare gratie noului complex patentat care stimuleaza melanogeneza.

Photoderm BRONZ SPF 40 activeaza si intensifica bronzarea la toate nivelurile, stimuland tirozinaza, imbunatatind distributia pigmentilor de melanina, pentru o bronzare intensa si uniforma.

Un efect cosmetic
Cu Photoderm BRONZ, bronzul dumneavostra este activat devenind mai intens si mai rezistent. Forma de prezentare sub forma de spray faciliteaza utilizarea.

Se aplica usor si rapid. Textura invizibila. Formula parfumata.

PHOTODERM lotiune reparatoare dupa plaja
Calmeaza eritemul solar, previne imbatranirea cutanata fotoindusa si hidrateaza pielea prevenind descuamarea. Formula parfumata.

Recomandari