Teste gratuite pentru auz, vaz si depistarea hepatitei

Teste gratuite pentru auz, vaz si depistarea hepatitei
  calendar_month        
Bucurestenii au ocazia sa depisteze gratuit infectiile cu virus B sau C, sau sa efectueze teste gratuite pentru auz si vaz.

Compania Audio-Optica, in parteneriat cu Consiliul Local al sectorului 1 - Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 1, invita bucurestenii, de toate varstele, sa isi testeze gratuit auzul si vazul, in perioada 20 iunie - 31 august, de luni pana vineri, intre orele 8,30 - 17,00, in Clinica pentru ureche audio-optica din str. Stoica Ludescu nr. 12, sector 1, Bucuresti.

Proiectul are ca scop identificarea si sprijinirea persoanelor care au astfel de probleme si pot fi ajutate.

Pacientii care vor fi descoperiti cu probleme, vor beneficia si de interpretarea gratuita a rezultatelor de medicii specialisti din mai multe tari: Germania, Elvetia, Spania, Anglia, Franta, astfel incat sa beneficieze de solutii complete pentru repunerea in forma si chiar pentru reintegrarea sociala totala ( in cazurile de surditate).
Programarile se pot face la numarul : 021/305.72.50, de luni pana vineri, intre orele 8,30 - 17,00.

Zilele Portilor deschise sprijina bolnavii de Hepatita

Pacientii dializati din Bucuresti pot vizita centrul Fresenius Nephro Care Romania in cadrul `Zilelor Portilor Deschise`, organizate in premiera.

Acestia pot vizita centrul in perioada 22-27 iunie si totodata pot beneficia de teste gratuite pentru diagnosticarea infectiei cu virus hepatitic B si C.

Centrul este situat in Strada Jiului nr. 140, sector 1, Bucuresti, si este cel mai mare centru privat de dializa din Europa. Cei interesati pot sa se programeze la telefonul pacientului - 0723.550.123 sau la 0372.747.484/94.

Cel mai modern centru din Romania isi asteapta pacientii pentru a fi tratati mai ceva ca in Occident.

Actiunile de acest gen nu ar trebui sa ne mire, in Statele Unite sau in Occident sunt des intalnite, si speram ca de acum inainte, in Romania sa se puna accentul pe sanatatea populatiei, si pe ajutorarea acesteia cu orice mijloace pentru a oferi un trai excelent. Va dorim sanatate!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Planificarea proiectelor pe fonduri europene nerambursabile
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right