Traind cu alergii la mancare

Traind cu alergii la mancare
  calendar_month        
Ne este binecunoscuta imaginea de pe vremuri, a copiilor imbujorati, sanatosi, desprinsi parca din cartile de povesti sau din picturile lui Rubbens.

In parte, sanatatea, culoarea rozalie a obrajilor, pofta de viata, se datoreaza si alimentatiei. La ora actuala, hrana contine din ce in ce mai multe ingrediente nocive pentru organism, E-uri si alti aditivi, care ajuta la conservare si la prelungirea termenului de valabilitate.Ceea ce au descoperit cercetatorii, este aceea ca 8 tipuri diferite de alimente, care pot cauza reactii severe, sunt responsabile de 90% din totalul alergiilor alimentare.

Alimentatia joaca un rol important in viata noastra sociala, si de ce sa nu recunoastem, de multe ori preferam sa iesim la restaurant decat sa pregatim ceva acasa. Daca suntem si putini organizati, atunci putem evita neplacerile provocate de unele alimente :

cand mergeti la restaurant cereti detalii despre modul de preparare al mancarii. Acest lucru va poate scuti de multe neplaceri. Nu este rusinos sa intrebati in ce tip de ulei a fost preparata mancarea, sau ce contine sosul pe care l-ati comandat.

in caz ca nu va place nimic din meniu, luati cu voi un mic snack, si incercati sa evitati produsele de patisserie, care deseori va pot pune probleme.

daca mergeti la niste prieteni acasa, spuneti-le acestora la ce sunteti alergic, iar in caz ca aveti vreo problema nu uitati sa aveti cu voi medicatia necesara

cea mai buna modalitate pentru a determina daca mancarea contine ingredientele potrivite, este sa va uitati in tabelul cu ingrediente al producatorului si nu uitati intotdeauna sa verificati termenul de valabilitate.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

eu
  • person

    "dragostea pune catuse de otel dar ce placut te simti in ele"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right