Anca Serea a ales Matrix Drops pentru sanatatea ei si a familiei

Anca Serea a ales Matrix Drops pentru sanatatea ei si a familiei
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
07 Nov 2014, 19:39
       
Global Wellness System este un centru de medicina integrativa nou lansat in Romania. Vorbim despre un centru model de abordare holistica dar si stiintifica a pacientilor prin extinderea conceptului de sanatate dincolo de limitele corpului fizic, luand in calcul intreaga persoana (corp, minte, spirit, suflet, campul emotional, energetic, relational) si care se distinge prin promovarea de produse inovatoare si aplicarea unor testari si terapii de ultima generatie, in premiera in Romania, pentru care exista o dovada de calitate stiintifica ridicata, de siguranta si eficienta.

Unul din pacientii centrului este si Anca Serea care a experimentat MATRIX DROPS. "Ca urmare a multiplelor afectiuni sezoniere, dar si a numerosilor factori externi care m-au afectat pe mine si familia mea pe mai multe planuri, am decis sa abordez o alternativa la tratamentele clasice. Apeland la Centrul de Medicina Integrativa Global Wellness System, am descoperit o noutate absoluta in domeniul sanatatii, tehnologia si picaturile Matrix Drops, disponibile acum si in Romania, din fericire", a spus Anca.

Ce inseamna Matrix Drops?

Este vorba despre o tehnologie portala a lumii interioare, care ne permite o evaluare si o abordare holistica stiintifica, dincolo de limitele corpului fizic, poate cea mai complexa tehnologie din domeniul fizicii cuantice, avand la baza principiile homeopatiei, psihologiei, astrologiei. Aceasta analizeaza, in doar 1 minut, cele 7 corpuri ale noastre: corpul fizic, energetic, emotional, mental, relational, sufletesc, spiritual; atinge a 7-a dimensiune, o poate masura, o poate descifra si o poate formula in scris;

"In cadrul Centrului nostru de Medicina Integrativa sunt disponibile serviciile de testare cu tehnologia Matrix Drops precum si administrarea remediilor personalizate care vor rezulta in urma scanarii. Pentru cei interesati sa afle mai multe de la insusi inventatorul acestei tehnologii, lansam INVITATIA noastra la EVENIMENTUL SI WORKSHOPUL avand ca tematica "O NOUA DIMENSIUNE IN ABORDAREA HOMEOPATIEI - MATRIX DROPS - TEHNOLOGIA VIITORULUI IN EVALUAREA SI ABORDAREA STIINTIFICA DINCOLO DE LIMITELE CORPULUI FIZIC", care va avea loc la ATHENEE PALACE HILTON HOTEL, sala "Le Diplomat", in zilele de 08-09 noiembrie 2014, orele 09:00-18:00, sustinut de ILDIKO si ANDRAS KOVACS MAGYAR, cercetatori si inventatori ai tehnologiei Matrix Drops, acum accesibila si in Romania, dupa importante succese la Conferintele Internationale de Homeopatie de la Paris, Londra, Viena, Los Angeles", a spus medicul centrului Dr. Cristina Popescu.

Date de contact: Global Wellness System SRL, Str. Economu Cezarescu nr. 31B, sector 6, cod 060757, Bucuresti; Tel: +4031-226-1200; +40744-302-332; Email: office@bioenergoterapii.ro; www.bioenergoterapii.ro
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Spontaneitate sau cum sa pleci la ora 12 noaptea la mare
  • person

    ""daca viata este o calatorie atat de scurta, macar sa o facem la clasa intai!""

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere