Qigong, Taijiquan si Feng Shui

Qigong, Taijiquan si Feng Shui
  calendar_month        
Pentru o buna armonie a corpului cu natura, trebuie sa posedam atat un Feng Shui interior, cat si unul al casei.

Feng Shui-ul este o foarte frumoasa tehnica de a armoniza energiile spatiului fizic, iar pentru o buna armonie, va recomand sa practicati Qigong si Taijiquan. Impreuna aceste trei tehnici (Feng Shui, Qigong si Taijiquan), garanteaza o sanatate de fier si un bun noroc.Este bine sa intelegeti chi-ul ca o energie universala, care se poate deteriora in cazul dezarmoniei spatiului fizic sau a incalcarii moralei, aceasta din urma referindu-se la corpul uman. Pentru o buna curgere a energiei in interiorul corpului, trebuie sa invatati cateva tehnici care sa pune in miscare energia de pe meridianul Ren si Du.

Prin QIgong se poate dobandi nu numai o buna stare fizica, dar si un nivel inalt al spiritualitatii, obtinuta datorita imbunatatirii aurei, prin exersarea energiei.

Dupa un anumit timp de practica, veti putea simti aproape 24 de ore pe zi energia curgand prin meridianele si extrameridianele dumneavoastra si chiar mai tarziu, energia spatiului fizic.

Aceste trei arte sunt o combinatie excelenta pentru oricine, fara limita de varsta, prin care puteti dobandi toate aspiratiile umane si un nivel spiritual mai ridicat.

Recomandari