Racit? Alege colectia de baie cu eucalipt de la Kneipp!

Racit? Alege colectia de baie cu eucalipt de la Kneipp!
  calendar_month        
Din 1891, Kneipp s-a preocupat de crearea produselor cu efecte terapeutice si pentru mentinerea starii naturale de bine. Combinatia de uleiuri esentiale din plante si ingrediente naturale, confera organismului beneficii relaxante si o adevarata stare de bine.

Colectia de baie de la Kneipp cu ulei de eucalipt relaxeaza simturile si regleaza respiratia.

Uleiul de eucalipt are efect terapeutic si ajuta in cazul afectiunilor asociate sezonului rece, eliberand caile respiratorii.
Uleiul de baie cu eucalipt si camfor are efect revigorant in cazul racelilor, avand o concentratie sporita din cele mai bune uleiuri eterice, acestea eliberand caile respiratorii si calmand tusea.

Diminueaza vizibil simptomele neplacute care afecteaza caile repiratorii, in special in sezonul rece, cand raceala iti da batai de cap. Stimuleaza circulatia sangelui si incalzeste placut corpul.

Gelul de dus cu uleiuri esentiale de Menta si Eucalipt stimuleaza si usureaza simturile. Curata delicat, lasand pielea moale si supla, hidratata si cu un parfum fin si discret.

Produsele Kneipp nu contin coloranti, conservanti sau parabeni si au un pH echilibrat. Sunt testate dermatologic si protejeaza pielea impotriva deshidratarii.

Produsele Kneipp sunt disponibile in farmaciile Help Net.

Recomandari