Respiratia Holotropica, arta vindecarii sinelui

Respiratia Holotropica, arta vindecarii sinelui
  calendar_month        
Respiratia Holotropica este arta vindecarii si explorarii sinelui care cuprinde rezultate ale cercetarilor moderne asupra constiintei, ale antropologiei, psihologiei, psihologiei transpersonale, ale practicilor spirituale orientale precum si traditii mitice din intreaga lume.

Cuvantul provine din grecescul "holos" care inseamna intreg si "trepein" care inseamna a se misca intr-o directie anume stabilita.
Procesul in sine este foarte simpul si consta in combinarea unei respiratii accelerate cu o muzica ambientala, intr-un decor special. Cu ochii inchisi si intinsi pe o saltea, fiecare persoana utilizeaza propria respiratie si muzica din camera pentru a intra intr-o stare inca nedescoperita a constiintei. Aceasta stare activeaza procesul interior de vindecare specific fiecarui psihic in parte, procesul astfel creat fiind unic pentru fiecare persoana in parte si unic in timp si spatiu. De aceea, doua sedinte de respiratie holotropica nu vor fi niciodata identice.

Puteti descoperi puterea vindecatoare a respiratiei holotropice in cadrul workshopului de Respiratie Holotropica si Shaking ce va avea loc intre 28 si 30 septembrie la Bucuresti.

Tehnica terapeutica dezvoltata de medicul francez Stanislav GROF este o remarcabila sinteza a traditiilor spirituale antice si care permite activarea puterii fantastice de vindecare a starilor de constiinta largita. Trezirea vindecatorului interior va putea duce la integrarea diferitelor noastre planuri de constiinta: fizic, emotional, mental si spiritual. Deschizindu-ne constiinta, ne vom conecta la adevarata noastra esenta, dimensiune pe care apoi o putem integra in corpul nostru si in viata cotidiana. Respiratia Holotropica este un suras catre viata!

Shakingul este un exercitiu fizic si spiritual prin care se activeaza chakrele si canalele energetice. Se elimina astfel blocajele din corp.

Invitatii la acest seminar sunt psihoterapeutul Elena Francisc si terapeutul Gilles Rebeyrotes.
Inscrierea costa 600 lei; membrii ATT beneficiaza de o reducere de 10%.

Termenul limita de inscriere: Vineri, 14 Septembrie 2007

Informatii suplimentare: Maria Badea, maria_badea@cluj.astral.ro.
Elena Francisc, -mail: efrancisc@efpublishing.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

intrebari fara raspuns
  • person

    "intr-o lume imperfecta...doar perfectziunea isi are locul"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right