Testeaza-ti colesterolul in farmaciile Remedio!

Testeaza-ti colesterolul in farmaciile Remedio!
  calendar_month        
Esti mereu ocupata si simti ca nu ai timp suficient pentru a te ingriji asa cum ar trebui ? Ai ramas in urma cu analizele medicale dar vrei sa te asiguri ca totul este in regula ?

Remedio in parteneriat cu Top Diagnostics te ajuta sa-ti verifici trei dintre analizele de baza - nivelul colesterolului, glicemiei si tensiunii arteriale.

In perioada octombrie-noiembrie 2007, in cadrul campaniei "Mai usor sa previi decat sa tratezi", toate persoanele care vor intra in farmaciile Remedio din Bucuresti vor putea sa-si masoare colesterolul, glicemia si tensiunea gratuit. De asemnea pacientii vor beneficia de consiliere medicala gratuita de specialitate pe toata durata campaniei.

Primii 300 de pacientii vor beneficia de toate cele trei servicii in mod gratuit urmand ca pana la sfarsitul lunii noiembrie, toti bucurestenii care cumpara un test de colesterol primesc gratuit un test pentru glicemie si posibilitatea de a-si verifica tensiunea. De asemenea pentru a veni in ajutorul pacientilor care au probleme cu nivelul colesterolului, suplimentii alimentari pentru colesterol vor avea preturi reduse pe durata celor 2 luni ale campaniei.

Omega 3 si Diabetiker (vitamine pentru diabetici) de la Doppelherz, Hipo-col de la Ozone si Epamarin si Dialevel de la Wallmark sunt produsele care vor avea preturi speciale in aceasta perioada.

Campania include 10 farmacii Remedio din capitala in care, de luni pana vineri, orice persoana isi poate verifica colesterolul, glicemia si tensiunea. Programarile se vor face in farmacii. Mai multe detalii privind programul se pot gasi in farmacii sau pe site-ul www.remedio.ro.

"Aceasta campanie face parte dintr-o serie de programe de educare privind preventia, pe care Remedio le va desfasura in urmatoarea perioada. Pentru noi este foarte important sa ii ajutam pe oameni sa inteleaga faptul ca orice control periodic ajuta la depistarea preventiva a bolilor astfel ca tratamentul ulterior sa fie mai usor si, de ce nu, mai putin costisitor.

Prin campania "Mai usor sa previi decat sa tratezi" Remedio isi propune sa ofere un ajutor imediat tuturor celor care au probleme sau se preocupa de starea lor de sanatate," a declarat Amalia Georgescu, General Manager Remedio.

In functie de rezultate, medicii specialisti vor acorda primele sfaturi sau vor indruma pacientii catre investigatii medicale mai amanuntite acolo unde este cazul.

Farmacii Remedio - campania "Mai usor sa previi decat sa tratezi"



1. Farmacia Remedio - Amzei, Str. Mendeleev, nr. 14, sector 1
2. Farmacia Remedio - Apaca, Bd. Iuliu Maniu, nr. 6, sector 6
3. Farmacia Remedio - Berceni, Sos. Berceni, nr. 35, sector 4
4. Farmacia Remedio - Crangasi, Calea Crangasi, nr. 30, sector 6
5. Farmacia Remedio - Grivita, Calea Grivitei, nr. 140, sector 1
6. Farmacia Remedio - Orizont, Drumul Taberei, nr. 18, sector 6
7. Farmacia Remedio - Rahova, Calea Rahovei, nr. 329, bl. 11A, sector 5
8. Farmacia Remedio - Socului, Pantelimon, nr. 243, bl. 52, sector 2
9. Farmacia Remedio - Stefan cel Mare,Stefan Cel Mare nr.24, bl. 24, sector 2
10. Farmacia Remedio - Veteranilor, Iuliu Maniu nr. 78, sector 6


Despre Remedio

Lantul de farmacii Remedio face parte din Montero Grup si are ca actionari familia Tudorache si fondul de investitii Pharma Investment (Islanda).

Prima farmacie Remedio a fost deschisa in anul 1991 in Bucuresti de catre familia Tudorache.



La ora actuala Remedio are un numar de 58 de farmacii situate in orasele: Bucuresti, Bihor, Braila, Galati, Sibiu, Timisoara, Iasi, Giurgiu, Constanta si Brasov. Anul acesta Remedio a demarat procesul de rebranding al unitatilor sale din toata tara. Investitia se ridica la 3 milioane euro si va fi finalizata in anul 2009. Lantul de farmacii Remedio a incheiat anul 2006 cu o cifra de afaceri de 19 milioane euro.

Recomandari