Dilema Femeii secolului XXI

Dilema Femeii secolului XXI
  calendar_month        
Cea mai intalnita problema a femei din zilele noastre sta intr-o intrebare simpla: Cum trebuie sa fie femeia?

Inteligenta? - femeia inteligenta este cea mai temuta femeie, din punctul de vedere al barbatului, inteligenta femeii moderne da batai mari de cap chiar si ei deoarece anumite circumstante ne umbresc aceasta calitate pentru ca acest gen de femeie nu este bine privit in orice grup de oameni.

Suprematia pentru care lupta azi pe picior de egalitate atat femeiele cat si barbatii joaca un rol foarte important in societatea bolnavicioasa in care traim.

Frumoasa? - Din pacate frumusetea si mai ales cea naturala este pe cale de disparitie. Din ce in mai multe femei apeleaza la metodele chirurgicale, devenite peste noapte traditionale, pentru a da un luciu superficial vietilor noastre complexate.

Oare va mai fi vreodata vreo diva ca Merlyn Monroe sa ne invete sa ne pastram ce avem de la mama natura prin metode naturale si ecologice? Slabe sperante.

Naturala? - Naturaletea ramane un mit si ceva de domeniul fantasticului, astazi nu mai reprezinta un mod de a fi, asa cum am fost obisnuiti, ci a ramas doar o sintagma de citit prin "invechitele carti de Bune Maniere".

Artificialul e pus la loc de cinste si si-a infipt atat de adanc radacinile in societatea noastra incat va fi nevoie de mult timp si totodata multa vointa sa-l dezradacinam.

Multe alte criterii de calificare ar putea fi enumerate, insa fara rost.
Intrebarea reala este insa: Noi cum vrem sa fim?

Chiar si pentru o femeie e dificil sa raspunda unei enigme avnd in vedere inteligenta contestata de sexul opus, frumusetea catalogata de creiere inguste si naturaletea egalata cu nestiinta sau ingenuitatea.

Poate ca la un moment dat ne vor spune barbatii cu adevarat ce vor de la femeile de langa ei...pana atunci pluteste in aer intrebarea....Cum sa fim,sa fie bine pentru toata lumea?

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Strigi dupa un orb
  • person

    "scriu ce gandesc ca sa fiu corect fata de mine"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right