5 lucruri inedite pe care poate sa le faca un penis

5 lucruri inedite pe care poate sa le faca un penis
  calendar_month   update 09 Oct 2015, ora: 06:31      
Chiar atunci cand o lume intreaga credea ca stie totul despre organele reproductive umane, vin cercetatorii si mai aduc cateva informatii noi. Spre exemplu, ca poate functiona la fel de bine si fara cap!

Iata si alte lucruri inedite pe care le poate face un penis:

Poate sa zambeasca

Cu siguranta te va face sa razi aceasta "teorie", dar specialistii sustin ca in timpul actului sexual si in special in pozitia misionarului, penisul se curbeaza de asa natura incat ia forma unui bumerang sau... a unui zambet.

"Vorbeste" despre creierul barbatului

Potrivit unei cercetari publicata de revista Human Reproduction, un penis in stare flasca si care atarna la stanga, spre exemplu, inseamna ca barbatul care il poarta are predominanta partea stanga a creierului, ceea ce inseamna ca are o gandire matematica, analitica. In schimb, daca atarna spre partea dreapta, tipul are dreapta ca parte dominanta a creierului, deci este mai creativ si poate citi expresiile oamenilor.

Arata care e sanatatea lui

Sanatatea fizica si sanatatea penisului merg "mana in mana", cum s-ar spune. Un barbat care sustine mai greu o erectie inseamna ca are tulburari de somn, bea sau fumeaza prea mult sau are diabet. Ori e supraponderal, iar barbatii care sufera cu greutatea au un nivel mai scazut de testosteron care poate contribui la disfunctia erectila.
In plus, daca ti se pare ca penisul iubitului tau s-a scurtat ar putea fi o consecinta a faptului ca a fumat prea mult. Fumatul poate scurta penisul cu pana la un centimetru.

Poate functiona si fara cap

Parti ale penisului pot fi eliminate din cauza unui cancer al penisului, spre exemplu. Vestea buna este ca barbatii care din cauza unor probleme medicale au ramas fara capul penisului pot in continuare urina, pot face sex si pot ejacula.

Spune cate ceva despre orgasmul barbatului

Cercetatorii au stabilit ca forta cu care un barbat ejaculeaza este asociata cu intensitatea orgasmului pe care il resimte. Cu cat este mai multumit, cu atat mai departe in vagin ajunge materialul seminal.

Recomandari