Sexul si tutunul nu fac casa buna impreuna!

Sexul si tutunul nu fac casa buna impreuna!
  calendar_month        
Daca fumatorii erau in trecut seducatori, cu o imagine foarte glamour, acest look devine din ce in ce mai putin apreciat.

Fumatorii sufera de respiratie urat mirositoare, dinti ingalbeniti, obosesc repede, ceea ce ii transforma in amanti neperformanti.

Fumatorii fac mai putin dragoste

Cuplurile tinere (24 - 36 ani) fac dragoste in medie de 12 ori pe luna. Da, este adevarat, dar doar pentru cuplurile nefumatoare. Cuplurile in care barbatul fumeaza mai mult de 30 tigari pe zi fac dragoste de doar 6 ori pe luna!

Fumatorii nu simt aceeasi placere sexuala

Intr-un studiu, respondentilor li s-a cerut sa estimeze gradul de satisfactie sexuala pe o scara de la 1 la 10. Nefumatorii au apreciat o satisfactie sexuala de 9, in timp ce fumatorii au o viata sexuala de nivel 5. Cam trist!Penisul in erectie al fumatorilor este mai mic

Elasticitatea este o calitate pretioasa a sexului masculin. Ea se datoreaza unei proteine binecunoscute: elastina. La fumatori, erectiile sunt de calitate inferioara din cauza monoxidului de carbon, un gaz care micsoreaza diametrul arterelor inca de la primul puf. Erectiile sunt deci mai putin stimulante. Din cauza lipsei cronice de oxigen in arterele peniene, proportia de elastina scade. Penisul nu-si mai poate atinge deci intreg potentialul erectil. Erectia persista, dar nu-si mai poate tinge marimea amxima. Este ca un elastic folosit, care isi pierde din calitatile mecanice.

Argumente serioase

Aceste elemente nu sunt foarte bine cunoscute, deoarece fabricantilor de tigari nu le convine adevarul. Imagineaza-ti cum ar fi ca un barbat sa scoata din buzunar pachetul de tigari in fata fetei pe care vrea s-o cucereasca. Daca pe acest pachet ar scrie "Fumatul micsoreaza penisul" sau "Fumatul scade placerea sexuala", s-ar putea ca fata s-o ia la fuga in loc sa fie sedusa.

Acum, mai vrei sa fumezi?

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Vip
  • person

    "cum sa platim ma curentu?"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right