Fructul care poate deveni un pericol pentru sanatate vara. Avertismentul Mihaelei Bilic

Fructul care poate deveni un pericol pentru sanatate vara. Avertismentul Mihaelei Bilic
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
01 Iul 2022, 19:35
  update
Actualizat
01 Iul 2022, ora: 19:37
     
Nutriţionistul Mihaela Bilic atrage atentia asupra pericolului pe care il poate prezenta un fruct consumat adesea de romani in special vara. Nutritionistul spune ca pepenele ne poate afecta grav sanatatea, dar si silueta daca este consumat in cantitati mari. 

Pepenele roşu este plin de apă şi de fructoză şi că este în topul alimentelor care ne afectează serios silueta. Mai mult, deliciosul fruct consumat de români vara ne poate afecta şi ficatul. 

„Fructele se mănâncă cu măsură, dacă vreți să nu vă “doară”… grăsimea de pe burtă. Ce ar fi vara fără o felie de pepene zemoasă, răcoritoare, plină de apă și de fructoză?! Fructoza, acel zahăr care nu crește glicemia, de acord, însă îngrașă tare, mai ales când fructele sunt mâncate în cantitate mare.

Când vine vorba de pepene, se bate pentru locul 1 cu cireșele și strugurii în topul alimentelor care afectează grav silueta.  Fructoza nu poate fi consumată prin mișcare. Ea se duce în ficat, iar ficatul face din ea grăsime pe care o pune pe abdomen”, avertizează nutriţionistul pe reţelele de socializare.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
rezumat
  • person

    "nu regreta niciodata ceea ce ai indraznit sa faci ...regreta ce nu ai facut si ai vrut"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere