Lora, internata pentru biopsie intr-un spital din Turcia!

Lora, internata pentru biopsie intr-un spital din Turcia!
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
09 Iul 2013, 09:51
  update
Actualizat
09 Iul 2013, ora: 10:02
  photo_cameraLora     person Lora Petrescu
Lora trece prin momente de cumpana. Ieri seara, cantareata a anuntat pe pagina sa de Facebook ca, dupa un concert sustinut la Reghin, a plecat direct la aeroport, spre o celebra clinica din Turcia specializata in tratarea cancerului.

De pe scena de la Reghin, am fugit direct la aeroport sa prind zborul spre Istanbul. Am ajuns la celebra clinica Anadolu, de unde sper sa ma intorc perfect sanatoasa. Am sa va tin la curent dragilor. Doamne ajuta., a scris cantareata pe Facebook, unde a postat si o fotografie in fata celebrului spital.

Eu am ales Anadolu. (n.r. numele spitalului) Multumesc. Astept rezultatul biopsiei. Am mari emotii. Ma rog pentru vesti bune. a mai adaugat artista aseara, pe Facebook.

In aceasta dimineata, Lora Petrescu a revenit cu noi informatii despre starea ei de sanatate dar se pare ca vestile nu sunt unele bune. Lora este nevoita sa se opereze.

Trebuie sa ma operez si partea buna e ca timpul de refacere e de maxim o luna. E importanta tehnologia. In Romania trebuia sa stau 6 luni sa ma refac. Corpul meu vrea vacanta si o va primi. Aveti grija de voi. a scris Lora pe Facebook.

Spitalul Anadolu, din Istanbul este cel mai vestit pentru tratarea cancerului din Estul Europei.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Garderoba de serviciu in zilele de vara
  • person

    "nu uita ca si cei mai frumosi trandafiri au spini!!"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere