Lora se opereaza peste doua saptamani; 'Simt ca nimic nu e intamplator!'

Lora se opereaza peste doua saptamani; 'Simt ca nimic nu e intamplator!'
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
10 Iul 2013, 13:18
    photo_cameraLora se opereaza peste doua saptamani     person Lora Petrescu
Lora a primit un diagnotic dur din partea medicilor de la clinica din Istanbul unde a plecat sa isi faca investigatiile.

Toti cei care o admira pe cantareata au ramas ingroziti sa alfe ca Lora s-a duc la o clinica din Turcia specializata in tratarea bolnavilor de cancer.


Cantareata a aflat la locul cu pricina ca sufera de mai multe afectiuni, desi initial stia ca are doar o problema ginecologica.

Medicii turci au confirmat diagnosticele din Romania - tumoarea benigna pe tiroida, miom pe uter si rana de pe col, insa, spre surprinderea artistei, au gasit si alte afectiuni - hipoglicemie, anemie, o piatra la rinichi si un polip pe bila.

Andreea Marin vorbeste in premiera despre problemele ei de sanatate!

Acum, Lora e nevoita sa revina la clinica peste doua saptamani pentru a fi supusa la 2 interventii chirurgicale, insa este convinsa ca va fi pe maini bune, ca operatiile vor decurge norma si se va reface in cel mult o luna: In noaptea asta venim acasa, in 2 saptamani maxim ma intorc pentru 2 operatii. Voi fi bine. Simt ca nimic nu e intamplator. M-au asteptat astazi la spital, romani internati acolo si care au aflat ca sunt si eu. Oameni care au invins cancerul. O fata, Patricia, mi-a spus ca toata noaptea mi-a ascultat cantecele si ca abia astepta sa ma cunoasca. Patricia a avut cancer si acum e bine. Ma bucur ca i-am cunoscut pe acesti oameni, ma bucur ca sunt bine si ca ce am eu e operabil si tratabil si mai ales, ca nu ma va tine departe de scena prea mult timp. Va multumesc pentru mesaje. Sunteti minunati. Promit sa nu ma mai stresez din nimic, a scris cantareata pe Facebook pentru a-si mai linisti fanii.
Alte articole despre
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Zbucium sufletesc
  • person

    "dragostea se castiga, respectul se merita....."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere