Te certi des cu partenerul? Ar putea fi o cauza pentru kilogramele tale in plus

Te certi des cu partenerul? Ar putea fi o cauza pentru kilogramele tale in plus
  calendar_month   update 23 Oct 2014, ora: 11:57      
Un studiu recent arata faptul ca certurile dese cu partenerul de viata si depresia contribuie la acumularea klilogramelor.

Certurile cresc riscul acumularii kilogramelor prin alterarea proceselor de ardere a grasimilor.

Certetatorii au descoperit ca barbatii si femeile cu inclinatii depresive care au in mod frecvent discutii in contradictoriu cu partenerul de viata au ars mai putine calorii dupa masa decat cuplurile care au purtat discutii calme, bazate pe argumente.

Cuplurile cu probleme au avut si un nivel mai crescut al insulinei din sange ceea ce a contribuit la acumularea grasimii si la cresterea nivelului trigliceridelor din sange.

Cercetatorul Jan Kiecold-Glaser, de la Ohio State University, a declarat ca rezultatele cercetarilor demonstreaza cat de importanta este legatura intre problemele mintale si cresterea in greutate.

"Suntem constienti ca rezultatele cercetarilor noastre sunt totusi nerealiste pentru ca studiul nostru s-a bazat pe efectele unei singure mese insa pot exista persoane care mananca la 4-5 ore, de cele mai multe ori in compania partenerului de viata.", a adaugat Jan Kiecold-Glaser, pentru dailymail.co.uk

Recomandari