Tipuri de teste de sarcina DIY inainte de testul final

Tipuri de teste de sarcina DIY inainte de testul final
  calendar_month        
Atunci când vă doriți să vă întemeiați o familie, este foarte important să țineți cont de rezultatele pe care le obțineți din testele de sarcină. Însă, dacă vreți să vă testați de una singură, acasă, înainte de a cumpăra un test oficial sau a merge la medic, există câteva metode DIY pe care le puteți încerca. În rândurile ce urmează, o să vă prezentăm opt astfel de metode, pe care le puteți testa chiar astăzi, cu produse pe care deja le aveți în casă. Așa că, dacă vă doriți să aflați mai multe, rămâneți cu noi.

Testele de sarcină sunt cea mai exactă metodă de a determina dacă sunteți sau nu însărcinată. Însă, dacă vă temeți de rezultatul pe care l-ați putea primi, sau poate că nu vreți să faceți un test oficial în primă fază, puteți să încercați fără griji una dintre variantele următoare, pentru a afla în ce stadiu este sarcina dumneavoastră. Iar apoi, în funcție de rezultat, veți ști cu siguranță ce pași aveți de urmat. Să începem!

Metode DIY de testare acasă

1. Metoda zahărului – această metodă este printre cele mai populare deoarece este accesibilă, ușor de făcut, și durează doar câteva momente. Tot ce trebuie să faceți este să stocați urina de dimineață într-un recipient. Apoi, adăugați o lingură de zahăr într-un bol, peste care puneți o lingură de urină. Așteptați și observați modul în care reacționează zahărul: dacă de dizolvă uniform și imediat, nu sunteți însărcinată. Dacă se formează cocoloașe, felicitări! Un bebe așteaptă să vină pe lume.

2. Metoda pastei de dinți – după cum vă spuneam și mai sus, aceste tipuri de teste de sarcină sunt foarte accesibile, deoarece folosesc produse pe care deja le aveți în gospodărie, cum este și pasta de dinți. Ca și în cazul metodei precedente, și acum trebuie să stocați urina într-un recipient. Peste, puneți două linguri de pastă de dinți albă și așteptați câteva ore. Dacă pasta își schimbă culoarea sau, în lichid, se formează o spumă, felicitări! Sunteți însărcinată.

3. Metoda bicarbonatului de sodiu – o altă metodă ușor de realizat este cea a bicarbonatului. Puneți două linguri de bicarbonat peste urina de dimineața și așteptați reacția. Dacă lichidul formează o spumă, din nou, este un rezultat pozitiv!

4. Metoda săpunului – cum săpunul ne este cel mai bun prieten atunci când vine vorba de îngrijire și igienă, și în cazul testelor de sarcină poate să ajute. Amestecați o bucată mică de săpun cu două linguri de urină și observați dacă se formează sau nu o spumă. Dacă nu se formează, rezultatul este negativ.5. Metoda clorului – după cum probabil v-ați dat seama, în aceste metode DIY, cel mai exact semn de sarcină este „spuma” ce se formează la amestecarea componentelor. La fel se întâmplă și în cazul clorului. Nu trebuie decât să adăugați 120 ml (sau jumătate de cană) de clor peste aceeași cantitate de urină și să așteptați formarea spumei, pentru un rezultat pozitiv. Trebuie însă să vă avertizăm: folosiți mănuși și o mască medicinală dacă încercați această variantă. Inhalarea vaporilor de clor din această combinație este periculoasă.

6. Metoda oțetului – în cazul oțetului, ca și în cazul pastei de dinți, veți observa o schimbare de culoare dacă sunteți însărcinată. Puneți o cană de oțet alb peste 120 ml de urină și așteptați câteva minute pentru a vedea schimbarea.

7. Metoda pudrei de muștar – deși este mai rar întâlnită, și această variantă DIY poate fi folositoare. Se crede că această pudră ajută la inducerea menstruației. Așa că, dacă ciclul dumneavoastră menstrual a întârziat, puteți să faceți o baie în apă caldă amestecată cu 480 grame de pudră de muștar. Dacă după una-două săptămâni de la acest test menstruația tot nu apare, atunci sunteți însărcinată.

8. Simptomele obișnuite – nu în ultimul rând, un alt test ce vă poate semnala sarcina îl constituie observarea simptomelor dumneavoastră. Dacă v-a întârziat menstruația, vă simțiți obosită mai tot timpul, aveți nevoie la toaletă mai des și aveți grețuri de dimineață atunci, mai mult ca sigur, bebe este pe cale să apară.

Iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că v-am ajutat să înțelegeți utilitatea testelor de sarcină DIY. Însă, dacă vă doriți să fiți cu adevărat sigură de rezultate, tot testele de sarcina de pe Emag sau din farmacii plus vizita la medic vă vor oferi certitudinea completă. Așa că nu ezitați să urmați toți acești pași pentru a afla dacă sunteți sau nu însărcinată.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

De sapte ori cate sapte!
  • person

    ""copiii care se iubesc nu sint acolo pentru nimeni/ei sint in alta parte dincolo de noapte"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right