Viorel Lis este grav bolnav! "I s-a facut rau la volan, are pierderi de memorie"

Viorel Lis este grav bolnav! "I s-a facut rau la volan, are pierderi de memorie"
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
17 Sep 2013, 13:50
    photo_cameraOana si Viorel Lis     person Viorel Lis
Viorel Lis este grav bolnav. Problemele de sanatate de care sufera de cativa ani s-au acutizat iar sotia lui, Oana Lis, este disperata.

Fostul primar sufera de ani buni de diabet, dar in ultimii ani sanatatea lui este din ce in ce mai subreda. Recent, Lui Viorel Lis i s-a facut rau in timp ce se afla la volan, in drum spre mare. Acest lucru a panicat-o pe Oana Lis, mai ales ca, in ultimul timp, Viorel acuza tot mai des pierderi de memorie.

"Este un subiect delicat pentru mine si nu vreau sa vorbesc foarte mult. Da, lui Viorel i se intampla sa aiba pierderi de memorie. I s-a facut rau la volan, in drum spre mare, el conducea. Si-a pierdut cunostinta, m-am speriat foarte tare. El a luat cateva pastile, si-a revenit si am continuat sa conduc eu pana la mare. Are probleme cu diabetul, cu tensiunea, cu circulatia, sunt mai multe cauze", a declarat Oana, potrivit wowbiz.ro.

Oana Lis a fost muscata de 20 de caini! Citeste marturia socanta!

Cei doi soti s-au impacientat destul de tare, astfel ca acum cauta cei mai buni medici pentru a se ingriji de sanatatea lui Viorel Lis.

"Viorel face tratament, il urmeaza cu sfintenie. Deocamdata nu stiu ce mai putem face. Eu am inceput deja sa caut cel mai bun neurolog din tara, ca sa mergem la un control", a mai spus Oana.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Dublul standard al sexului
  • person

    "toata lumea o face... si toata lumea o minte..."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere
Columbia - Geaca
Shop Ele.rochevron_right