Visele vorbesc despre mine: dezvoltare personala folosind lucrul cu visele

Visele vorbesc despre mine: dezvoltare personala folosind lucrul cu visele
  calendar_month        
Visul poate spune: stop, sau mergi, sau atentie. Visul rezolva probleme, mangaie, avertizeaza, stimuleaza emotii, clarifica situatii, intareste planuri de viitor. Altfel spus, arata intentiile reale ale persoanei fara restrictiile date de realitate. Viata din vis nu este contradictorie cu viata diurna, intotdeauna visele merg in paralel cu miscarile si expresiile vietii.

Totusi, persoana care viseaza are dificultati in a-si intelege propriul vis.

Un poet german citat de Alfred Adler spunea: "Daca un om si-ar strange visele, si le-ar examina, si ar adauga la visele pe care le are acum toate gandurile pe care le are in asociere cu ele, toate amintirile, toate imaginile pe care le poate prinde din vis, si daca le combina cu visele pe care le-a avut in trecut ar fi capabil sa se inteleaga pe sine insusi mult mai bine prin asta decat prin orice fel de psihologie".

Impreuna, intelegem mai mult

* Grupul se adreseaza persoanelor adulte, cu sau fara pregatire in psihologie. Se pot acorda adeverinte cu numarul de ore de dezvoltare personala facute.

* Grupul se va organiza in doua variante: intalniri saptamanale de cate o ora si jumatate, martea incepand cu ora 18 sau un week-end (vineri seara, sambata si duminica)

* Inscrieri: 0723.631.322 anda@psihocenter.ro

Psihoterapeut Anda Pacurar
Alte articole despre
Recomandari