Alectra - scade riscul de aparitie a alergiilor

Alectra - scade riscul de aparitie a alergiilor
  calendar_month        
E vremea sa lupti cu alergiile...si poti face acest lucru in mod natural, cu ajutorul Alectra - spray pulverizator.

Simptomele alergice variaza de la o persoana la alta, ca intensitate si ca numar.

Cele mai frecvente manifestari sunt secreaiile nazale apoase sau nas infundat, stranuturi repetate, mancarimi la nivelul nasului, ochilor, cerului gurii sau gatului, uneori insotite de senzatie de usturime sau durere.

Cu o compozitie pe baza de plante, extract gemoterapic din muguri de coacaz negru (cultura ecologica) si extract uscat din radacina de Astragalus membranaceus, Alectra se foloseste foarte usor si iti va fi de real folos atunci cand manifestrile alergice nu iti dau pace.
52664.jpgCocazul negu este considerat "cortizonul natural". Studiile au confirmat eficacitatea utilizarii acestui gemopreparat in ameliorarea simptomelor alergice, reumatologice, dermatologice, ORL si in afectiuni bronhopulmonare.

Astragalus membranaceus este o leguminoasa considerata una dintre cele mai valoroase plante medicinale din lume si este folosita de peste 2000 de ani in medicina traditionala chineza.
Efectele terapeutice le are radacina.

Prin compozitia sa, Alectra are efect de cortizon natural, fara reactii secundare, este imunostimulator, antialergic, antioxidant.

Administrare se face inainte de perioadele de expunere (cu 4 saptamani) si in timpul expunerii la alergenii sezonieri.In timp, poate diminua reactiile alergice la contactul cu alergenii .

La adulti si copiii de peste 12 ani se administreaza cate 3 - 5 pufuri de 2 ori pe zi, direct in cavitatea bucala.

Alectra este disponibil in farmacii si magazine naturiste. Pretul recomandat al unei cutii este de 18,50 RON.

Recomandari