Extractul din dud alb mentine glicemia la un nivel normal

Extractul din dud alb mentine glicemia la un nivel normal
  calendar_month        
Este cunoscut faptul ca dupa masa, nivelul glucozei din sange creste, iar atunci cand suntem stresati, epuizati, nu avem mese regulate glicemia scade.

Primele simptome ale hipoglicemiei sunt starile de ameteala si de oboseala subita. Un nivel ridicat al glicemiei este mai greu de detectat si de obicei apare dupa cateva zile, mai degraba decat ore sau minute.

Daca nu este tratata, in timp, hiperglicemia poate cauza diabet, boli cardiovasculare, renale, distrugerea retinei, afectiuni microvasculare.

In prezent, potrivit Federatiei Internationale de Diabet, complicatiile diabetului reprezinta principala cauza de deces in randul populatiei diagnosticate cu diabet. Se estimeaza ca in anul 2010, la nivel global, aproximativ 4 milioane de oameni cu varste cuprinse intre 20 si 79 de ani au decedat din cauza complicatiilor diabetului, reprezentand 6.8 % din mortalitatea globala pentru aceasta grupa de varsta. Statisticile Federatiei Internationale de Diabet arata ca in 2010, in Romania, prevalenta diabetului este de 8.4% in randul populatiei cu varste cuprinse intre 20 si 79 de ani.

Pentru a evita problemele cauzate de diabet medicii recomanda mentinerea unei greutati corporale potrivite, efectuarea unei activitati fizice zilnice (30 de minute de miscare/zi), o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume (3-5 portii/zi), cu un continut scazut de zahar, grasimi saturate si evitarea tutunului.

Diabetul zaharat a devenit o problema de importanta majora pentru individ, medicina si societate. Aceasta deoarece este o boala frecventa, perfida, de lunga durata si devastatoare daca nu este bine tratata;

Glykofit, produs natural fara reactii adverse , pentru reducerea glicemiei
Glykofit, produsul Ropharma conceput pe baza de extract natural din dud alb (Morus Alba), este un antidiabetic cu administrare orala, ce actioneaza prin inhibarea enzimei alfa-glucozidaza si impiedica absorbtia de glucoza la nivel intestinal;

Glykofit este propus ca un preparat de prima alegere pentru pacientii cu diabet zaharat de tip II, recomandat si ca tratament adjuvant in diabetul zaharat tip I, in sindromul metabolic si ca remediu profilactic pentru persoanele cu prediabet si din grupa de risc: persoane obeze, mai ales cele cu obezitate abdominala, persoane cu antecedente heredo-colaterale de diabet zaharat, persoane cu varsta> 45 ani, persoane cu afectare coronariana preexistenta, afectare cerebro-vasculara, boala arteriala periferica sau HTA, persoane cu dislipidemie, femei cu istoric de diabet gestational sau macrosomie, femei obeze cu boala ovarelor polichistice, persoane cunoscute anterior cu stari prediabetice.

Mecanism de actiune Glykofit
Reduce valorile postprandiale ale glicemiei prin inhibitia I- glucozidazei si absorbtiei carboanhidratilor la nivelul proximal al intestinului subtire;
Promoveaza secretia de insulina de catre celulele ss-pancreatice;
Imbunatateste metabolismul glucidic si sinteza de glicogen hepatic, micsorind astfel nivelul glicemiei serice;
Sensibilizeaza receptorii la insulina;
Prin cresterea aciditatii continutului intestinal, inhiba microflora patogena.


Glykofit se administreaza intern, cate o capsula de 300 mg, de trei ori pe zi. Produsul poate fi de asemenea folosit si in cazul pacientilor care utilizeaza insulina. Pretul recomandat de catre producator este de 19.5 lei.

Dudul alb reduce absorbtia glucozei
Produsele naturiste reprezinta de asemenea o buna metoda de mentinere a nivelului glicemiei sub control. Extractul de dud alb se numara printre remediile eficiente in mentinerea nivelului glicemiei in limite normale.Beneficiile medicale ale dudului alb sunt multiple :
Fructele de dud alb sunt folosite pentru eliminarea starii de oboseala, a starilor de ameteala, a anemiei si a incontinentei.
Frunzele de dud alb ajuta la eliminarea toxinelor din corp prin intermediul transpiratiei, in timp ce scoarta si ramurelele sunt utilizate in scaderea presiunii sangvine.
Este benefic si in tratarea afectiunilor cronice ale tractului digestiv, in imbunatatirea digestiei, stimularea apetitului si a secretiei de acid gastric si in eliminarea constipatiei.
In medicina chineza fructele de dud alb sunt folosite pentru tratarea albirii premature a parului, purifierea sangelui si combaterea diabetului.
Scoarta de dud alb este indicata in calmarea tusei, a febrei, a durerilor de cap si a ochilor rosii si uscati.
Frunzele de dud alb actioneaza stimuland sistemul nervos si tractul digestiv. Are de asemenea un efect pozitiv asupra sistemului respirator si cardiovascular, precum si a sistemului urinar.

Avantaje Glykofit
Efect hipoglicemiant comparabil cu preparate sintetice - inhibitori ai I-glucozidazei;
Posibilitatea administrarii la pacientii cu alterarea testului de toleranta la glucoza si cei din grupa de risc;
Posibilitatea combinarii cu antidiabetice orale si insulina;
Nu este contraindicat in perioada sarcinii si lactatiei;
Poseda efecte benefice suplimentare: antioxidant, adaptogen, expectorant, diaforetic, hipolipidemiant;
Preparat naturist fara contraindicatii;
Fara riscuri de hipoglicemie;
Preparat lipsit de reactii adverse.

Recomandari