LiverHelp, ceai detoxifiant si hepatoprotector

LiverHelp, ceai detoxifiant si hepatoprotector
  calendar_month        
Compania Zenyth Pharmaceuticals isi respecta promisiunea de a oferi intotdeauna produse eficiente si de calitate care, integrate intr-un stil de viata sanatos, dau rezultatele extraordinare.

Gama Help a fost deschisa in urma cu un an de ColonHelp, curatitor intestinal si detoxifiant, produs destinat tuturor celor care doresc o cura de detoxifiere naturala, care vor sa uite de balonari si alte probleme digestive, care vor sa slabeasca sanatos.

Peste 100.000 de romani au urmat o cura de detoxifiere cu produsul ColonHelp in ultimele luni si au aflat de ce detoxifierea este primul pas catre sanatate.

Acum, produsului ColonHelp i se alatura doua noi produse naturale: SilhouetteHelp si LiverHelp!
LiverHelp, un produs pentru detoxifierea ficatului!

Alimentatia nesanatoasa, stresul ne afecteaza sanatatea, ficatul fiind poate primul care oboseste din cauza stilului de viata dezechilibrat. In aceste conditii, un protector hepatic pe baza de plante este un remediu bland si eficient pentru sanatatea ficatului.

Iata de ce Zenyth Pharmaceuticals va propune LiverHelp, ceai detoxifiant si hepatoprotector, un produs 100% natural recomandat pentru detoxifiere, pentru afectiuni hepato-biliare, ficat gras, colesterol marit, reglarea glicemiei.

LiverHelp este indicat ca adjuvant in ameliorarea diferitelor afectiuni hepato-biliare si digestive, actionand ca protector al ficatului de actiunea distructiva a unor toxine puternice.

Datorita armurariului pe care il contine, LiverHelp contribuie la protectia ficatului de actiunea unor toxine puternice si a alcoolului, ajuta la cresterea capacitatii de regenerare a tesutului hepatic si la reducerea efectelor secundare ale chimioterapiei.

Motto-ul Zenyth Pharmaceuticals este "Mai multa educatie, mai putina medicatie". Daca majoritatea companiilor private tind sa se orienteze mult mai mult spre profit si rentabilizarea costurilor de productie, Zenyth Pharmaceuticals incearca sa vanda clientilor sai nu atat un produs, cat mai ales un rezultat: Gama Help, suplimente naturale care te ajuta sa traiesti sanatos!
Recomandari