Monini - ulei pentru sanatatea ta

Monini - ulei pentru sanatatea ta
  calendar_month        
Mentionat in Biblie, uleiul de masline a fost unul dintre alimentele esentiale pentru multe civilizatii antice. Inca de atunci i se cunosteau si virtutile medicinale.

Dupa ce, vreme de cateva secole, s-a aflat intr-un con de umbra, numeroase studii stiintifice din ultimele decenii au readus uleiul de masline in prim-plan, acesta ajungand sa fie considerat un aliment prin excelenta sanatos.

Pentru Familia Monini uleiul de masline inseamna mult mai mult - reprezinta un mod de viata.

Umbria, regiunea asa numita "Inima Verde a Italiei", este casa familiei MONINI care selecteaza de trei generatii ulei de masline Extra Virgin de inalta calitate. Compania a fost infiintata de Zefferino Monini in anul 1920 si a decis la vremea respectiva, cand piata era dominata de uleiurile de masline simple, sa promoveze uleiurile de masline Extra Virgine.

Nasterea marilor companii se datoreaza deseori unei intuitii care este capabila sa raspunda unei cerinte a pietei. Cand teoriile de marketing din anii '20 inca nu erau scrise, Zefferino Monini a resit sa inteleaga nevoile pietei si a inceput sa se specializeaze in productia de ulei de masline extravirgin.

52611.jpg

76901.jpg


Monini ramane si astazi una din putinele companii mari care este inca
detinuta si condusa de familie.

De 90 de ani familia Monini a reusit sa transmita mai departe mesajul fondatorului, sa transforme ideea acestuia in realitate. Cum a reusit acest lucru? Printr-o extraordinara iscusinta de a combina valoarea si traditia cu cerintele consumatoArilor din ce in ce mai exigenti.

Misiunea Monini este aceea "de a impartasi dragostea si pasiunea noastra pentru uleiurile de masline extra virgine, de a oferi un produs de calitate superioara cu un gust inconfundabil si consistent. Noi suntem convinsi ca lucrurile bune sunt singurele care vor fi apreciate si vor dainui in timp."

Aromatizzati

Monini a selectat o linie completa de uleiuri de masline extra virgine aromatizate, care pot adauga rapid si usor o nota speciala pentru orice fel de mancare.

76902.jpgGama a fost aleasa pentru a satisface toate gusturile, fara a pierde aromele cele mai autentice si traditionale din bucataria italiana. Cateva picaturi sunt suficiente pentru a obtine un gust deplin.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Doar dak mor...
  • person

    "viata este o gluma si toate lucrurile o demonstreaza!!!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right