Natura Mix - Cadou o saptamana de energie

Natura Mix - Cadou o saptamana de energie
  calendar_month        
In ultima vreme te-ai simtit obosita si lipsita de energie? Ti-ai dori un concediu sau macar un week-end prelungit in care sa uiti de grijile zilnice?

Cea mai buna solutie?!

Suplimentele alimentare energizante sunt o cale sigura si usoara de a scapa de oboseala si de a creste tonusul fizic si psihic.

Si vrei sa iti spun un secret? Pe langa faptul ca iti confera o incredibila stare de bine, NU INGRASA. Asa ca nu trebuie sa iti faci nici un fel de griji pentru silueta ta.

Propunerea laboratoarelor Aboca din Italia pentru un plus de energie, Natura Mix Vigore este un supliment alimentar 100% natural, cu o compozite complexa bazata pe Ginseng Asiatic si Siberian, Guarana, Miere si Afine, ideal pentru perioadele de suprasolicitare fizica si intelectuala, de stres, pentru perioadele de convalescenta, sau ca si co-adjuvant pentru persoanele care au un stil de viata dezorganizat sau care fac abuzuri de diferite naturi.

Acesta compozitie unica are o actiune sinergica, oferind organismului tau un aport de energie naturala si... cel mai important, pastrandu-ti silueta.

Si ca sa fie si mai simplu Aboca iti ofera kitul NaturaMix Vigore cu fiole si 7 pliculete de granule solubile CADOU....pentru un plus de 7 zile de energie. Special pentru tine!

Produsele sunt disponibile in farmacii.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

inceput...
  • person

    "astazi e o alta zi..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right