Parodontax Extra 0,2%, apa de gura pentru ingrijirea intensiva a gingiilor

Parodontax Extra 0,2%, apa de gura pentru ingrijirea intensiva a gingiilor
  calendar_month        
Noua apa de gura parodontaxiAA Extra 0,2% este prima optiune pentru ingrijirea intensiva a gingiilor ? contine 0,2% digluconat de clorhexidina, ingredient antibacterian recomandat de medicii dentisti.

Apa de gura parodontaxiAA Extra 0,2% ajuta la oprirea sangerarilor, iritatiilor si inflamatiilor gingivale in faza acuta prin reducerea placii bacteriene si inhibarea formarii acesteia.

Deoarece ingredientul adera pe suprafata dintilor si a tesuturilor din cavitatea bucala, efectul sau antibacterian se mentine pana la 12 ore.

Apa de gura parodontaxiAA Extra 0,2% se utilizeaza de doua ori pe zi si este recomandata pentru ingrijire temporara, de pana la maxim patru saptamani, fiind indicata pacientilor cu simptome acute de sangerari, iritatii si inflamatii gingivale, precum si dupa interventii chirurgicale dentare, conform recomandarii medicului dentist.

Dupa perioada de ingrijire intensiva si disparitia simptomelor, pentru a preveni reaparitia acestora, este recomandata folosirea apei de gura parodontaxiAA pentru utilizare zilnica, care are o concentratie mai redusa de digluconat de clorhexidina, de 0,06%. Apa de gura parodontaxiAA pentru utilizare zilnica indeparteaza cu pana la 3,5 ori mai multa placa bacteriana decat doar simplul periaj , ajutand astfel la mentinerea starii de sanatate a gingiilor.

Pentru persoanele care prefera sa evite folosirea produselor cu continut de alcool, dar si pentru femeile gravide sau adolescenti, a fost creata apa de gura parodontaxiAA Extra 0,2% in varianta fara alcool, ce are o eficacitate comparabila cu a produsului cu alcool.

parodontaxiAA Extra 0,2% este disponibila in magazine si farmacii la un pret recomandat de 25 RON.

Apa de gura parodontaxiAA Extra 0,2% este un brand al companiei GlaxoSmithKline, care completeaza gama parodontaxiAA - Gama Nr. 1 in Romania pentru ingrijirea gingiilor - reprezentata de: pastele de dinti parodontaxiAA Classic, parodontaxiAA Fluoride, parodontaxiAA Gentle Whitening; periuta de dinti parodontaxiAA cu peri moi, extra-fini; apa de gura parodontaxiAA pentru utilizare zilnica.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

lumea
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right