Castiga carti de la editura Tritonic!

Castiga carti de la editura Tritonic!
  calendar_month        
Ele.ro te invita la concurs. Poti castiga una din cele 3 carti oferite de Tritonic Grup Editorial: Frida de Barbara Mujica, Filiera greceasca de Bogdan Hrib si Pulbere de stele de Neil Gaiman

Tot ce trebuie sa faci este sa te abonezi la newsletter-ul de divertisment in perioada 29 octombrie - 29 noiembrie si te inscrii automat in concurs.

Detalii premii:


Frida de Camille DeAngelis

">89176.jpg

Ceea ce se deruleaza prin fata ochilor cititorului este, totodata, povestea unor rivalitati puternice intre surori - Cristina si Frida lupta pentru dragostea lui Rivera -, dar si istoria fascinanta a Mexicului din prima jumatate a secolului XX, cu personaje ca revolutionarul rus Leon Trotki sau staruri de cinema ametitor de frumoase precum Maria Felix, Dolores del Rio si Paulette Goddard.
Filiera greceasca de Bogdan Hrib">Filiera greceasca de Bogdan Hrib a aparut la Tritonic in colectia Crime Scene.

Stelian Munteanu este in concediu in Grecia. Un concediu in singuratate, trist si plictisitor. Apoi, brusc, o pana de curent si un telefon neasteptat in dimineata urmatoare.
O crima! Un roman este suspectul numarul 1. Si tu esti cel mai aproape! a zis comisarul sef, vorbind la telefon din biroul sau de la Bucuresti.
Un jurnalist reciclat.
Un suspect cu un cumnat bogat si multe relatii in lumea politica.
Un politist grec obosit si usor miop.

Cine este asasinul? Care este mobilul? Ce se ascunde in trecutul fiecaruia? Cine va trage primul?


Pulbere de stele de Neil Gaiman

">89174.jpg

Romanul Pulbere de stele, aparut la Tritonic in colectia fiction.ro,
sta la baza filmului Stardust regizat de Matthew Vaughn si care ii are in distributie pe Charlie Cox, Claire Danes, Michelle Pfeiffer, Robert de Niro, Peter O'Toole si Sienna Miller.

"A fost odata un tinar care dorea sa-si indeplineasca Dorinta Sufletului." Tinarul este Tristan Thorn, locuitor al unui sat inconjurat de un zid care nu lasa pe nimeni sa intre, nici sa iasa.

El se indragosteste de Victoria si va face orice pentru a cistiga inima frumoasei fete. Ii va promite chiar ca ii va aduce in dar o stea, acea stea pe care au vazut-o cazind intr-o seara de octombrie. Dar pentru a se tine de cuvint, Tristran trebuie sa treaca de acel zid, Wall, si sa patrunda in Lumea Zinelor.

Asa incepe cea mai mare aventura a vietii lui, intr-o lume plina de vrajitoare, inorogi si alte fiinte fabuloase, in care nici macar o stea cazuta nu este ce si-a imaginat el.Detalii concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 29 octombrie - 29 noiembrie

Participa la concurs toti cei care s-au abonat la newsletter-ul de divertisment in aceasta perioada;
Castigatorii vor fi afisati pe 29 noiembrie 2007;
Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in maximum o saptamana de la data primirii, altfel premiul devine nul.">89175.jpg
Castigatorii concursului anterior sunt :Manolache Mirela - Frida de Camille DeAngelis

Florin Dorache - Pulbere de stele de Neil Gaiman

Dana Simionescu - Filiera greceasca de Bogdan Hrib

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Romantic si rebel
  • person

    "cea mai frumoasa culoare din lume este cea care ti se potriveste - coco chanel"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right