Castiga o carte Branding de tara-Romania!

Castiga o carte Branding de tara-Romania!
  calendar_month        
Ele.ro te invita la concurs. Poti castiga una dintre cele 5 carti Branding de tara-Romania

Tot ce trebuie sa faci este sa te abonezi la newsletter-ul de divertisment in perioada 18 februarie - 10 martie 2008 si te inscrii automat in concurs.

Detalii premiu:

Branding de tara - Romania este o lucrare colectiva la care participa studenti si specialisti din spatiul cultural actual si din domeniul brandingului autohton, coordonata de prof. Emilian M. Dobrescu, Lucian Trasa, Natalia Cimpoca si Vladimir Chira.

Printre autori vor fi cu usurinta remarcate nume ca Horia Roman Patapievici, Mihai Ghyka, Stefan Liute, Monica Cercelescu.

Lucrarea incearca sa ofere o sinteza pertinenta de informatii referitoare la subiectul brandului de tara, un subiect recent pentru Romania si foarte dezbatut, pentru rezolvarea caruia s-au investit semnificative resurse si pentru care - din pacate - pana in momentul actual nu a fost gasita nicio solutie viabila.
Volumul este dedicat in primul rand specialistilor in comunicare si domeniile conexe, oferind in acelasi timp o lectura agreabila publicului larg.
Detalii concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 18 februarie - 10 martie 2008
Participa la concurs toti cei care s-au abonat la newsletter-ul de divertisment in aceasta perioada;
Castigatorii vor fi afisati pe 10 martie 2008 ;
Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in maximum o saptamana de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Castigatori:

Elena Voicu
Daniela Tudor
Neagu Corina
Diana Negreanu
Silvia Enache

Recomandari

Newsletter Ele.ro

"Inchide ochii si viseaza...azi conteaza dragostea..."
  • person

    "viata e aceasi zi de zi....schimba ceva.. ;)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right