Cel mai incitant roman istoric

Cel mai incitant roman istoric
  calendar_month        
Quality Books anunta aparitia unui nou roman exceptional - Sange si purpura. Mistere si crime in Roma antica, de Paul Doherty.
Sange si purpura este primul volum al seriei Anno Domini scrise de celebrul autor britanic Paul Doherty, unul dintre putinii istorici care au reusit sa-si imbine vastele cunostinte cu un talent literar de neegalat.

Doctor in istorie al Univesitatii Oxford, Paul Doherty este, totodata, unul dintre rarii scriitori care reusesc sa propuna publicului bestseller dupa bestseller.

Anno Domini este o serie de romane politiste a caror actiune se desfasoara in Roma antica, mai exact in Roma imparatului Constantin cel Mare.

Primul volum ii va fascina, cu siguranta, pe cititorii romani prin maiestria intrigii si prin detaliile vietii de zi cu zi a locuitorilor Romei.

Quality Books este singura editura care isi propune sa se adreseze cititorilor rafinati care isi doresc carti exceptionale atat din punct vedere al continutului, cat si al prezentarii grafice.

Quality Books ofera noutati editoriale absolute pe piata romaneasca, subiecte incitante, pentru toti cei care s-au plictisit sa citeasca literatura comerciala invechita si prost tradusa. Quality Books inseamna carti pe care le vei citi din scoarta in scoarta, pentru ca, in premiera in Romania, vom respecta cea mai noua formula de tiparire, aceea care foloseste si coperte doi si trei.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

O sansa
  • person

    "cheia spre fericire este sa iti doresti ce poti obtine..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right