Cele 11 legi imuabile ale Internet brandingului

Cele 11 legi imuabile ale Internet brandingului
  calendar_month        
Despre carte

Lucrarea Cele 11 legi imuabile ale Internet brandingului "> Cele 11 legi imuabile ale Internet brandingului dezvaluie strategiile revolutionare care creeaza un branding de succes prin Internet, concentrandu-se pe urmatoarele elemente:

Cum iti transformi compania, produsul sau serviciul intr-un brand la moda si profitabil, prin intermediul Internetului?

Cum decizi daca Internetul este o afacere sau un mediu de comunicare?

Cum conferi interactivitate unui site?

Cum cauti acel nume memorabil, pe care nimeni nu il va uita?Folosind exemple din experienta personala, de furnizor de servicii de consultanta pentru branduri de top, renumitul expert in marketing, Al Ries, dar si fiica si partenera sa de afaceri, Laura, demonstreaza modul in care functioneaza, cu adevarat, brandingul pe Internet "> brandingul pe Internet, cine poate beneficia cel mai mult de pe urma lui si unde se potriveste, inca, marketingul traditional.

Plina de sfaturi practice si cunostinte de marketing, aceasta carte inteligenta si atragatoare va fi de nepretuit pentru marketerii de pretutindeni.

"O lectura obligatorie pentru persoanele care cred ca pot sta linistite deoparte, lasand in acest timp tehnologia sa munceasca in locul lor."
Marketing Week

"O carte care trebuie citita de toate persoanele implicate in vreun fel in afacerile desfasurate pe Internet."
Supply Management

Despre autori

AL RIES este unul dintre cei mai renumiti specialisti in strategie de marketig la nivel mondial. Este coautor al bestseller-urilor "Pozitionarea: lupta pentru un loc in mintea ta", "Cele 22 de legi imuabile ale marketingului" si autor al cartii "Focus: un lucru de care depinde viitorul afacerii tale".

LAURA RIES este absolventa a Universitatii Northwestern si partener la firma de strategie Ries & Ries, care ofera servicii de consultanta marilor corporatii, precum Glaxo Wellcome, Alcoa, Frito-Lay sau Merck and Pillsbury.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Marketing intern vs marketing extern
  • person

    "impreuna putem avea succesul dorit pe plan profesional."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right