Despre iubire si alte lucruri importante

Despre iubire si alte lucruri importante
  calendar_month        
Iubirea ramane intotdeauna, in timp ce totul trece... Dar ce e iubirea? Ce e prietenia? Ce e tristetea?

Raspunsuri simple la intrebari complicate ne ofera Profetul lui Kahlil Gibran, o reusita culegere de principii practice ale artei de a trai. Cum putem sa iubim ne arata in Arta de a iubi don Miguel Ruiz. El scoate la lumina convingerile noastre bazate pe teama care ne impiedica sa iubim si genereaza toate suferintele si dramele din relatiile noastre de cuplu.

Universul feminin - complex si fascinant in acelasi timp - este oglindit cu fidelitate de Osho in Cartea despre femei, spiritul lui mereu treaz reusind sa surprinda atat ceea ce poate inalta o femeie, cat si ceea ce o poate dobori.

Despre cei ce iubesc femeia si problemele cu care acestia se pot confrunta, precum si modul in care aceste probleme pot fi depasite vorbeste Cartea despre barbati a lui Osho. In viata noastra intervin deseori emotii ce fac sa ne dispara bucuria de a trai. Cum ne putem elibera de manie, gelozie si teama, de unde apar si cum putem scapa de influenta lor vom afla citind Emotiile lui Osho.Dar oare numai aceste lucruri umbresc bucuria de a trai? Cum apar convingerile noastre limitate, care ne rapesc bucuria de a trai si ne fac sa suferim inutil si continuu aflam din Cele patru legaminte a lui don Miguel Ruiz.
"Corpul este lampa, iar Dumnezeu este flacara sa. Lampa este celebrata, dar numai datorita luminii. Daca flacara dispare, cine ar mai putea celebra corpul?" afirma inteleptul indian Osho, in cartea Farmacie pentru suflet.

Prin iubire si suferinta inaintam incet-incet pe drumul evolutiei spirituale. O parabola accesibila oricui, o carte extraordinara ce a cucerit cititorii din intreaga lume dezvaluind extraordinara calatorie a fiecaruia dintre noi pe calea spre evolutie este Profetiile de la Celestine a lui James Redfield. A zecea viziune, continuarea Profetiilor de la Celestine, ne ajuta sa descoperim care este misiunea noastra in aceasta lume, ne ajuta sa intelegem raspunsul la intrebarile: "Cine suntem?, "Care este rolul nostru aici?", "Incotro ne indreptam?". Din cea de-a treia carte din aceeasi serie, Secretul Shambhalei vom afla care este originea intuitiilor care au impact asupra vietii fiecaruia dintre noi.

Va invitam sa descoperiti iubirea, sa uitati tristetea, sa indepartati suferinta si sa va bucurati citind aceste carti pline de miez si intelepciune ale Editurii MIX - Magia cuvintelor.

Recomandari