Foxfire, un Fight Club in varianta feminina

Foxfire, un Fight Club in varianta feminina
  calendar_month        
Editura LEDA, imprint al Grupului Editorial Corint, anunta aparitia romanului Foxfire. Confesiunuile unei gasti de fete de Joyce Carol Oates, roman ecranizat, cu Angelina Jolie In rolul principal.

"Fascinant... Poseda acea calitate despre care Hemingway spunea ca o au toate romanele mari: este mai adevarat decat realitatea." Boston Globe

In 1996, romanul Foxfire a fost ecranizat, filmul Foxfire (cunoscut publicului roman sub titlul de Adolescente rebele) avand-o in rolul principal pe Angelina Jolie.

"Joyce Carol Oates are in continuare puterea de a surprinde... Legs Sadovsky este una dintre cele mai reusite creatii ale sale..." Chicago Tribune"O poveste impresionanta… Induiosatoare si scrisa cu multa maiestrie… " Houston Post

Prozatoarea americana JOYCE CAROL OATES (n. 1938, Lockport, New York) este una dintre cele mai prolifice autoare ale literaturii contemporane. A publicat si sub pseudonimele de "Rosamond Smith" si "Lauren Kelly".

Este detinatoare a numeroase premii, printre care: National Book Award, acordat pentru romanul Them (1970), Rea Award for the Short Story (1990), Chicago Tribune Literary Prize (2006), precum si a prestigiosului Prix Femina Etranger (2005), pentru romanul The Falls. A fost nominalizata de trei ori la Premiul Pulitzer si figureaza printre favoritii la castigarea Premiului Nobel pentru Literatura.

Sursa: Editura Leda

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Fortuna
  • person

    "despre emy"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right