Fructul interzis

Fructul interzis
  calendar_month        
Probabil pentru a nu ma lasa mai prejos, am pus mana pe o carte a colectiei Eroscop a editurii Trei si anume pe Romanul erotic al unei femei din lumea araba - Fructul interzis, scrisa de o femeie musulmana sub pseudonimul Nedjma.

Titlul ne avertizeaza clar de la bun inceput in ce lume o sa calcam si anume intr-una plina de erotism, de dorinte si de nevoi fiziologice exprimate, mai mult! strigate cu mandrie de un personaj feminin.

Fructul interzis este fara doar si poate un roman erotic, cu tente pornografice, in special in partile de descriere amanuntita a actelor sexuale, a placerii in sine si a dedicarii autoarei de a imbina literatura cu pasiunea.

Badra bent Salah ben Hassan el-Fergani este o femeie ca toate celelalte din lumea araba, care-si duce existenta in mod obisnuit, se casatoreste, indura umilinte din partea barbatului steril si se hotaraste sa il paraseasca. Ajunsa in Tanger va cunoaste adevarata placere a artei dragostei si se va dedica acesteia pana la final.Trebuie sa recunosc: dincolo de scenele explicite, romanul in sine este savuros, ajungand sa-l termin in vreo 3 ore. De ce m-a atras un astfel de roman? Cred ca la baza a stat curiozitatea de a vedea ce inseamna un roman erotic, la care putem adauga faptul ca Fructul interzis a fost o surpriza pentru mine tocmai datorita lumii in care e plasata, o lume ermetica pana acum mai ales in ceea ce priveste tabuurile sexuale.

Indiferent cum, in spatele povestirilor sexuale ale autoarei se ascunde si o poveste de iubire si anume cea dintre Badra si Driss, un chirurg eminent care o initiaza in placerile vietii.

Mi s-a parut o iubire sfasietoare, acel tip de relatie care nu poate nici sa se termine, dar nici sa inceapa, o dorinta arzatoare in care ambii se ard si in ciuda arsurilor grave, continua sa persiste in flacara nimicitoare. ( citeste restul recenziei )

Sursa: Cristina Teodorescu

Recomandari

Newsletter Ele.ro

tE iubEsc
  • person

    "iubeste ma asa cum sunt...nu ma lasa sa te uit...nu ma lasa sa iubesc p altcineva"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right