Castiga 5000 de euro cu BoConcept!

Castiga 5000 de euro cu BoConcept!
  calendar_month        
BoConcept iti ofera acum sansa de a castiga 5000 de euro! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa inscrii in concursul international No More Ugly Furniture, organizat de retailerul de mobilier, o fotografie a celei mai urate piese de mobilier pe care ai vazut-o vreodata.

Competitia se desfasoara online, pe site-ul www.prettyuglyfurniture.com . Fotografia cu cele mai multe voturi va castiga premiul cel mare de 5000 de euro.

De asemenea, BoConcept pune la bataie inca 15 premii in valoare de 1000 de euro pentru fotografiile ce se claseaza pe locurile urmatoare. Si cei care voteaza pot castiga 10 premii in valoare de 200 de euro.

Premiile pot fi valorificate achizitionand mobilier sau decoratiuni de la cel mai apropiat magazin BoConcept. Competitia se desfasoara in perioada 8.02.2008 - 20.04.2008.Imaginea campaniei No More Ugly Furniture este canapeaua Alpha (catifea violet/piele alba), aleasa pentru aspectul sau deosebit ce ii atrage irezistibil pe iubitorii designului interior si nu numai.

Mai multe detalii pe site-ul www.boconcept.ro.

BoConcept inseamna design minimalist, stil propriu, modern si in tendinte, multifunctionalitate, inseamna pasiune venita din inima, pentru ca pasiunea este motorul care antreneaza oamenii din spatele numelui BoConcept.

BoConcept isi propune sa faca accesibile, pentru cat mai multe persoane, piese de mobilier si canapele modulare si flexibile, pentru amenajarea creativa a spatiilor limitate din mediul urban. Flexibilitatea pieselor de mobilier este caracteristica ce face stilul BoConcept unic si permite o amenajare creativa si adaptata spatiului limitat al locuintelor.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

chiar daca
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right