Castiga albumul Jonas Brothers!

Castiga albumul Jonas Brothers!
  calendar_month        
Universal Music te invita la concurs!

Poti castiga albumul Jonas Brothers - Jonas Brothers.

Tot ce trebuie sa faci este sa te abonezi la newsletter-ul de divertisment in perioada 2 iulie - 9 iulie 2008 si te inscrii automat in concurs.Detalii premii:
Cei trei frati originari din New Jersey, SUA lanseaza albumul Jonas Brothers. 14 piese pop-rock compuse de Nick, Joe si Kevin care cu siguranta vor capta atentia tuturor. Materialul acopera mai multe stiluri muzicale si poate fi pe gustul tuturor. Presarat cu piese pop-rock precum si cu balade puternice, Jonas Brothers este un album ce nu trebuie ratat.
Prima piesa de pe material este SOS, single-ul care a facut furori in intreaga lume, ajungand number one in Statele Unite ale Americii.

Urmeaza Hold On, care a fost aleasa ca primul single de pe acest album. O piesa reusita care are ca tema despartirea. Albumul continua cu Goodnight and Goodbye, o piesa usor agresiva, urmata de That's Just The Way We Roll. Materialul continua cu alte zece cantece in aceeasi maniera caracteristica Jonas Brothers, demonstrand inca odata ca cei trei frati vor continua sa faca furori pe piata muzicala.Detalii concurs:

Se vor desemna 3 castigatori a cate un cd - Jonas Brothers

Concursul se desfasoara in perioada 2 iulie - 9 iulie 2008

Participa la concurs toti cei care s-au abonat la newsletter-ul de divertisment in aceasta perioada

Castigatorii vor fi afisati pe 9 iulie 2008

Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in maximum o saptamana de la data primirii, altfel premiul devine nul


Castigatoarele sunt:

Lavinia Braga
Mihaela Barbu
Silvia Turcu


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right