Castiga bilete la Infern de Ziua Indragostitilor!

Castiga bilete la Infern de Ziua Indragostitilor!
  calendar_month        
Mediapro Distribution si The Light Digital Cinema te invita la film!

Raspunde pe forum in perioada 11 feb - 23 feb la intrebarea: Cum se numeste primul film 3D anti-Valentine's Day?

a.Infern de Ziua Indragostitilor 3D;
b.Casa de ceara;
c.Masacrul din Texas.

Poti castiga una dintre cele 5 invitatii duble la filmul Infern de Ziua Indragostitilor. Gazda... The Light Digital Cinema.

Infern de Ziua Indragostitilor

Un cosmar demult ingropat reincepe sa bantuie un orasel in care se petrece una dintre cele mai terifiante povesti ale genului horror, care de Ziua Indragostitilor prinde viata in cea mai infricosatoare experienta 3D a anului.

In urma cu 10 ani, o tragedie avea sa schimbe oraselul Harmony pentru totdeauna. Tom Hanniger (Jensen Ackles - "Smallville", "Supernatural"), un miner neexperimentat, a cauzat un accident in mina, care a dus la moartea a 5 persoane. Singurul supravietuitor, Harry Warden, desi in coma profunda, si-a cautat razbunarea. Exact la un an de la accident, de Ziua Indragostitilor, s-a trezit si a masacrat 22 de oameni cu un tarnacop, inainte de a fi la randul lui ucis.

Zece ani mai tarziu, Tom Hanniger se intoarce in oras de Ziua Indragostitilor, insa marcat de accidentul pe care l-a cauzat. Incercand sa se impace cu trecutul, el se lupta si cu sentimentele inca vii pentru fosta sa iubita, Sarah (Jaime King - "The Spirit", "Sin City"), care acum este casatorita cu cel mai bun prieten al lui, Axel (Kerr Smith - "Final Destination", "Dawson's Creek"), seriful orasului. Dar chiar in seara aceea, dupa ani de liniste, ceva din trecutul intunecat al orasului Harmony se trezeste. Cu o masca de gaze pe fata si inarmat cu un tarnacop, un criminal de neoprit se dezlantuie. Pe masura ce acesta se apropie tot mai mult de ei, Tom, Sarah si Axel realizeaza ca acesta ar putea fi chiar Harry Warden, care s-a intors sa se razbune...

Un remake al filmului omonim din 1981, care a fost catalogat de Tarantino ca fiind ,,cel mai bun film horror al tuturor timpurilor", My Bloody Valentine 3D / Infern de Ziua Indragostitilor foloseste tehnologia 3D pentru a transpune publicul in mijlocul unui cosmar de un realism de-a dreptul terifiant.

In februarie 2009, MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane din Romania o experienta 3D pentru cei indragostiti... de senzatii extreme. Premiera are loc vineri, 13.
Regizor: Patrick Lussier

Distributie: Jensen Ackles, Jaime King, Kerr Smith, Betsey Rue, Edi Gathegi, Tom Atkins, Kevin Tighe, Megan Boone

Gen: Horror


Detalii concurs

Participantii la concurs trebuie sa fie din Bucuresti;

Concursul se desfasoara in perioada 11 - 23 feb;

Participa la concurs toti cei care raspund pe forum la intrebarea: Cum se numeste primul film 3D anti-Valentine's Day?;

Pe data de 23 feb 2009 vor fi desemnati cinci castigatori care vor fi anuntati atat pe site cat si pe adresa de mail;

Invitatia castigata este valabila pentru doua persoane;

Castigatorii sunt:

geta65
lexxa
danette_mitu
Tigrishor
anana86

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

you
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right