Castiga bratari cu charm!

Castiga bratari cu charm!
  calendar_month        
Trendul bratarilor cu charm a luat amploare si la noi datorita Elenei Ivan, cea care le-a dat viata si blogului Bratara magica. Daca prima data aceste bratari au fost vazute pe incheieturile vedetelor, acum toata lumea le poarta si le adora.

Ele.ro si Bratara magica te invita la concurs! Poti castiga 10 bratari cu charm, oferite de Bratara Magica.

Despre Bratara Magica

Bratara Magica este un brand care ne ofera acest tip de bratari chiar aici in Romania. De ce sunt aceste bratari magice? Pentru ca iti pot aduce la implinire dorintele! Elena Ivan, cea care le da viata, spune ca magia lor nu este data nici de firul din matase si nici de un pandant, ci este data de omul care o poarta! Sunt niste bijuterii simple si fine care te fac sa-ti dai seama ceea ce iti doresti cu adevarat. Oamenii au uitat sa aiba dorinte, teluri si vise. Pur si simplu au uitat... si nu mai cred in ei si intr-o forta suprema lor care le poate da ceea ce isi doresc.

Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 10 bratari magice cu unul dintre urmatoarele pandantive: floricica aurie, fluture argintiu, cristal Swarovski, floricica argintie moel II, mar, inimioara, banut Feng Shui, bomboana, floare link si fundita.

Daca maine ai putea sa dai viata unei dorinte, care ar fi cea mai arzatoare?">57061.jpg


Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 5 - 19 iulie.
Participa la concurs toate persoanele care raspund la intrebarea concursului;
Se vor desemna 10 castigatori a cate o bratara magica fiecare, prin tragere la sorti.
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea user-ului din concurs.
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda in 5 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a terminat!

Castigatorii sunt:

bejanroxana
anydina
lilypie
alexfprot
cristinoasa
vuian_diana
mihaela69miha
zeezee
dorapandora
tictactoe

Felicitari!


Recomandari