Castiga cartea `Un dulce miros de moarte` de la Editura Vellant!

Castiga cartea `Un dulce miros de moarte` de la Editura Vellant!
  calendar_month        
Editura Vellant si Ele.ro te invita la concurs!

Raspunde pe forum , in perioada 14 - 27 aprilie, la intrebarea : Ce-ai face daca astazi ar fi ultima zi din viata ta?


Poti castiga o carte Un dulce miros de moarte, publicata la editura Vellant.Detalii premii:


In zorii unei dimineti aparent banale, este descoperit trupul nud al unei fete moarte. RamiAAn este prima persoana care se apropie de cadavru. Abia daca o cunoastea pe Adela, fata asasinata, insa toti cei din sat il stiu ca fiind logodnicul ei. Nefiind in stare sa dezminta acest zvon, RamiAAn sfarseste prin a razbuna moartea noii sale iubite, convins ca era de datoria lui sa o faca; incetul cu incetul, in satul Loma Grande incepe sa se simta mirosul dulce al mortii...

Guillermo Arriaga, scenaristul filmelor Amores perros, 21 Grame, The Three Burrials of Melquiades Estrada (cel mai bun scenariu la festivalul de la Cannes, 2005) si Babel (nominalizat la Oscar pentru ?Cel mai bun scenariu?), este mai putin cunoscut publicului roman in ipostaza sa de prozator. Pentru aceasta, editura Vellant va invita sa descoperiti ?Un dulce miros de moarte?, romanul din 1994, premiat si apreciat international, care il recomanda pe Arriaga drept unul dintre cei mai valorosi scriitori mexicani contemporani. ?Un dulce miros de moarte? este o poveste despre deceptie, pasiune si violenta, toate absorbite intr-un eveniment tragic: uciderea unei tinere intr-un sat mexican.

?Un dulce miros de moarte? beneficiaza din plin de marca specifica a scrierilor lui Arriga, o buna parte din aceste trasaturi putand fi reperate si in scenariile de film care l-au consacrat: descrieri vii de locuri si oameni, intr-o maniera cinematografica, naratiunea pe mai multe axe temporale, paradoxurile comportamentului uman, care ofera o tematica grava - reactiile in fata mortii, intr-o iubire interzisa sau in fata capcanelor destinului.


Detalii concurs:

Se vor desemna 3 castigatori a cate o carte - Un dulce miros de moarte

Concursul se desfasoara in perioada 14 - 27 aprilie

Participa la concurs toti cei care au raspuns pe forum la intrebarea : Ce-ai face daca astazi ar fi ultima zi din viata ta?

Castigatorii vor fi afisati pe 27 aprilie 2009

Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in maximum o saptamana de la data primirii, altfel premiul devine nul

Castigatorii sunt:

danuzzta
LLP_LPP
eta_vio

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Negru...
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right