Castiga coliere de la Mimo!

Castiga coliere de la Mimo!
  calendar_month        
V-am povestit despre Mimo, noul brand romanesc de haine si accesorii chic in serii limitate si accesorii fashion lucrate integral manual. A sosit momentul ca 10 dintre voi sa se cunoasca personal cu accesoriile Mimo, disponibile pe Mimostore.ro, mai exact cu esarfa colier in culoarea anului 2011, roz caprifoi.

Despre Mimostore.ro

Mimostore.ro este magazinul online dedicat produselor Mimo. Produsele Mimo sunt aparent simple, dar ies in evidenta prin design, materiale neconventionale si combinatii de culori. Mimo este pentru persoanele carora le plac lucrurile simple reinventate si isi doresc sa se faca remarcate prin obiecte vestimentare in serii limitate, perfect purtabile si adaptabile oricarui stil si moment al zilei.

Despre premii

Mimostore.ro ofera 10 coliere esarfa, in culoarea roz caprifoi. Colierul este din bumbac, realizat manual sub forma de esarfa. A se feri de praf intre purtari, se spala manual la temperatura de 30 de grade, cu detergent de protectie a culorii.

Ce trebuie sa faci

1. Posteaza un comentariu la acest articol, prin care sa descrii tinuta la care s-ar potrivi colierul esarfa oferit ca premiu.
2. ">Devino fan Facebook al pagini Mimo
57140.jpg

Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 8 - 29 septembrie 2011.
Participa la concurs toate persoanele care lasa un comentariu conform cerintei concursului si devin fani Facebook al paginii Mimo.
In data de 29 septembrie2011 se vor desemna 10 castigatori care vor primi cate un colier esarfa roz caprifoi de la Mimostore.ro.
Cele mai inspirate 10 mesaje vor fi premiate de catre membrii echipei Ele.ro impreuna cu reprezentatii Mimostore.ro.
Atentie: nu se pot schimba caracteristicile produselor si nu se achita contra-valorea lor!
Castigatorii din Bucuresti isi vor ridica premiul de la sediul Ele.ro, iar cei din provincie il vor primi prin Posta Romana.
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea user-ului din concurs.
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la care trebuie sa raspunda in cursul a 10 zile lucratoare, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a terminat!

Castigatorii sunt:

ANELY
adeelisa
ramonapitic
DianaSeptember
cristinoasa
madalina10
ODIANA
spyri
adrianas18
alinutza06

Felicitari


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Trist
  • person

    "dragostea se castiga, respectul se merita....."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right