Castiga cu Ele.ro si Hollywood Multiplex invitatii la film 22 octombrie - 25 octombrie 2012 !

Castiga cu Ele.ro si Hollywood Multiplex invitatii la film 22 octombrie - 25 octombrie 2012 !
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
22 octombrie - 25 octombrie 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.


Recomandarea saptamanii:
Minte-ma frumos

O fata dulce, cofetara ucenica, Dana (Diana Dumitrescu), este nevoita sa mearga la o intalnire romantica cu un broker, Dani (Andi Vasluianu). Asta pentru ca prietena ei mai plinuta, Oana (Antoaneta Zaharia), nu a avut curajul sa il intalneasca pe cel de care s-a indragostit pe Facebook.

Un hacker (Marius Damian) isi inseala partenerul de viata - computerul - cu o poza de pe Facebook in care apar cele doua fete dulci: una... si alta...
63226.jpg


Profesoara de ciocolata si frisca (Loredana Groza), o frantuzoaica aclimatizata cu (t)raiul bucurestean, preda ziua arta savarinei si noaptea invataturile marchizului de Sade catre fiii sai masochisti.

Nimeni nu este ceea ce pare a fi si toti cred ca minciuna poate fi cel mai frumos adevar. De aici, o cavalcada de incurcaturi. Poate iesi din toate astea o comedie romantica? Poate! Daca se iubesc... Cine cu cine?

Cu: Loredana Groza, Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian, Antoaneta Zaharia
Regia: Iura Luncasu
Scenariu: Adrian Lustig
Gen: Comedie, Romantic
Producator: MediaPro Pictures
Durata: 98 min


Participa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea Ce meserii au cei doi actori principali, Dana si Dani, in filmul aA€AMinte-ma frumosaA€At?, apoi da LIKE la pagina de facebook Ele.ro si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si Ele.ro.

Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 12 octombrie aA€A" 19 octombrie, ora 10.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
22 octombrie - 25 octombrie 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toate persoanele care au raspuns corect la intrebarea concursului si au dat LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

Catalin-Adrian
aNoMaR13
Mitzy

Felicitari!
Recomandari