Castiga cu Hollywood Multiplex invitatii duble la film 27 februarie - 1 martie!

Castiga cu Hollywood Multiplex invitatii duble la film 27 februarie - 1 martie!
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada 27 februarie - 1 martie la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.

Recomandarea saptamanii:
Casa conspirativa /Safe House
62668.jpgIn ultimul an, Weston a fost frustrat de postul sau inactiv din Cape Town, de paznic al unei case conspirative. Visand sa devina agent operational, asteapta ocazia perfecta pentru a-si dovedi loialitatea.

Cand singurul ocupant al casei se dovedeste a fi cel mai periculos om pe care l-a iAAntalnit pana acum, Weston e gata pentru a-si face datoria.

La randul sau, Tobin Frost a reusit sa scape pentru aproape un deceniu. Unul din cei mai buni agenti de teren pe care i-a avut vreodata CIA, acesta a parasit agentia pentru a vinde secrete militare oricui era dispus sa plateasca mai bine, daunele facute de el Statelor Unite fiind incomensurabile. Iar acum poarta cu el un secret.

Cei doi se aliaza pentru a-si a seama daca cei care i-au atacat sunt mercenari sau a fost mana cuiva din interior care vrea sa-i elimine, pentru ca ii stau in cale.

Cu: Denzel Washington, Ryan Reynolds, Brendan Gleeson, Sam Shepard, Vera Farmiga, Fares Fares, Robert Patrick, Nora Arnezeder, Liam Cunningham, Joel Kinnaman, Ruben Blades
Regia: Daniel Espinosa
Scenariu: David Guggenheim, Terry George, John Lee Hancock
Gen: Thriller
Producator: Scott Stuber
Durata: 115 min


Participa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in pagina de concurs la intrebarea In ce oras se afla casa conspirativa pe care o pazeste Weston?, apoi da LIKE la pagina de facebook Ele.ro si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si Ele.ro.


Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 17 februarie ? 24 februarie, ora 10.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
27 februarie ? 01 martie la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului si au dat LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea userului din concurs;
Castigatorii invitatiilor la film trebuie sa fie din Bucuresti


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

deea_botner
leliana2007
annie22

Vizionare placuta!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Fostul iubit, actualul meu cel mai bun prieten...
  • person

    ""voi face tot ceea ce voi simti...""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right