Castiga decoratiuni de lux pentru Paste!

Castiga decoratiuni de lux pentru Paste!
  calendar_month        
Luxurygifts.ro iti face zilele de Paste cu adevarat speciale! Petrece cea mai insemnata sarbatoare a crestinatatii intr-o atmosfera rafinata, calda si luxurianta, cu decoratiunile LuxuryGifts.

Argintate sau decorate cu cristale Swarovski, pietre si alte elemente pretioase, printre decoratiunile LuxuryGifts poti gasi oricand cadoul perfect pentru orice eveniment. Deci si cadourile de Paste pentru cei dragi!

Acceseaza site-ul www.luxurygifts.ro ca sa intri intr-o lume senzationala, cu daruri si bijuterii de lux unice.

Confectionate din argint sau aliaje non-alergice, placate cu aur sau platina, decorate cu cristale Swarovski ori pietre semipretioase, acestea sunt alegerea perfecta pentru femeia moderna, puternica si independenta.Pe www.luxurygifts.ro gasesti cele mai bune idei de cadouri, pentru toate gusturile si ocaziile.

LUXURY CONCEPTS SRL are o experienta de 20 de ani in acest domeniu, iar din 2008 a fost creat magazinul LuxuryGifts.ro, special pentru a-ti pune la dispozitie modalitatea simpla de a cumpara bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau marturii de botez si cadouri pentru toata familia. Succesul LuxuryGifts se bazeaza pe cautarea continua a noului si o permanenta atentie la detalii, la calitatea produselor si serviciilor oferite.

Daca vrei sa ai parte de un Paste de neuitat, te invitam sa participi la concurs!

Ce trebuie sa faci pentru a castiga?

1. Sa accesezi site-ul www.luxurygifts.ro, sa alegi un produs pe care ai vrea sa i-l faci cadou unei persoane dragi.

2. Sa dai LIKE paginii de Facebook LuxuryGifts.

3. Sa dai SHARE produsului preferat (din produsele aflate in pagina de Facebook LuxuryGifts).

Posteaza raspunsul tau (cu produsul pe care l-ai face cadou si de ce) in pagina de concurs, in zona comentarii si ai ocazia sa castigi unul dintre cele 6 premii puse in joc! (1 caseta din coaja de ou, 1 icoana argintata medie, 1 icoana argintata mare, 1 iconita argintata, 1 ingeras muzical si 1 ou de Paste).

84748.jpg


84747.jpgRegulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 4 aprilie - 13 aprilie 2012 (ora 10).
Participa la concurs toti userii care lasa un comentariu conform cerintei concursului si devin fani Facebook ai paginii Luxury Gifts.
In data de 13 aprilie 2012 (dupa ora 10,30) se vor desemna 6 castigatori prin tragere la sorti, care vor primi cate un premiu Luxury Gifts.
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la care trebuie sa raspunda in cursul a 3 zile lucratoare, altfel premiul devine nul.">57542.jpgConcursul s-a terminat. Castigatorii sunt:

manolachemihai21 - 1 ingeras muzical
aNoMaR13 - 1 caseta din coaja de ou
kitty02_coman - 1 icoana argintata medie
asterii1977 - 1 icoana argintata mare
jj_2002 - 1 iconita argintata
balana - 1 ou de Paste


Felicitari!
Recomandari