Castiga decoratiuni pentru casa oferite de perdele-online.ro!

Castiga decoratiuni pentru casa oferite de perdele-online.ro!
  calendar_month        
Daca ai nevoie de inspiratie, idei practice si materiale de calitate pentru amenajarea casei tale, perdele-online.ro A by Tak Decor te invita in magazinul sau, unde gasesti perdele, draperii, galerii si accesorii, storuri romane si paneluri japoneze, precum si alte textile de casa ( lenjerii de pat, cuverturi, pilote, halate de baie, prosoape, etc ).


Calitatea produselor este garantata de catre Reig Marti, unul dintre cei mai mari producatori din Spania, un adevarat pionier si inovator in domeniul textilelor de casa. Echipa de designeri de la Reig Marti este intr-o permanenta efervescenta in a creea noi modele originale si atractive, astfel incat se lanseaza colectii noi de perdele, draperii, cuverturi in fiecare an. Fii gata sa te intalnesti numai cu produse originale marca Reig Marti!

In plus, datorita unei relatii excelente, Tak Home Decoration te invita in Brasov, strada Nicolae Balcescu nr.62, in interiorul galeriilor comerciale Star, etaj III, in noul sau magazin Reig Marti, pentru a atinge toate produsele pe care le admiri in magazinul www.perdele-online.roParticipa la concurs si poti castiga unul din urmatoarele premii:
Premiul I = cuvertura de pat Nataly 250/270 c.05 = valoare premiu 351 ron
Premiul II = 2 perne decorative 40cm x 40cm, Pehuen, culoare la alegere = valoare premiu 90 ron
Premiul III = un set de magneti decorativi ( 2 buc ) Fleur Resine ( alb sau negru, la alegere ) = valoare 60 ron

Ce trebuie sa faci :

1. Da LIKE la pagina de facebook perdele-online.ro

2. Ce produs din magazinul online www.perdele-online.ro ti-a placut mai mult? Posteaza in sectiunea comentarii articol link cu produsul preferat.Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 9 august aA€A" 30 august 2012;
In data de 31 august, dupa ora 12.00, se vor desemna 3 castigatori a cate un premiu oferit de perdele-online.ro
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului si au dat LIKE paginii de facebook perdele-online.ro
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea userului din concurs;
Castigatorii vor primii mail la care trebuie sa raspunda in termen de 3 zile, altfel premiul devine nul.


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

Premiul I - ozana7
Utilizatoarea cu id-ul ozana7 nu a raspuns la e-mailul nostru pentru a confirma castigarea premiului. In consecinta, am ales o alta castigatoare a premiului I oferit de perdele-online.ro. Aceasta este:
Premiul I: - aura91Premiul II - cristinamaria15

Premiul III - popika_oana

Felicitari!

Recomandari