Castiga doua vouchere de la LuxuryGifts!

Castiga doua vouchere de la LuxuryGifts!
  calendar_month        
LuxuryGifts.ro este magazinul online in care gasesti cele mai alese bijuterii si decoratiuni de lux, dar si accesorii, incaltaminte, genti si pantofi de la cele mai renumite branduri internationale: US Polo, Dr. Scholl`s, Calvin Klein, Fornarina si Ferre, Energie.

Toate sunt 100% originale si au preturi mai mult decat accesibile, reduse cu pana la 60%!
Le poti vedea si comanda in sectiunea Fashion Outlet pe www.luxurygifts.ro

Ele.ro si LuxuryGifts.ro te invita la concurs!

Poti castiga doua vouchere in valoare de 200 de lei fiecare, pe care le poti utiliza pentru a achizitiona orice produs din sectiunea Fashion Outlet de pe www.luxurygifts.ro/fashion-outlet

Voucherele sunt valabile pana la data de 1 martie 2013.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga?

1. Sa dai LIKE paginii de Facebook LuxuryGifts
2. Sa dai LIKE paginii de Facebook Ele.ro
3. Sa dai SHARE produsului preferat din outlet-ul LuxuryGifts pe wall-ul tau si sa spui intr-un comentariu (in aceasta pagina de concurs) de ce iti place produsul respectiv.

Nu uita ca in comentariul tau sa treci si id-ul de facebook de pe care ai dat share. Pagina ta de facebook trebuie sa fie publica pentru a putea fi verificata!

Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 11 ianuarie-21 ianuarie 2013 (ora 10).
Participa la concurs toti userii care lasa un comentariu conform cerintei concursului si devin fani Facebook ai paginii Luxury Gifts si Ele.ro.
In data de 21 ianuarie (dupa ora 10,30) se vor desemna 2 castigatori prin tragere la sorti, care vor primi cate un voucher Luxury Gifts, in valoare de 200 lei.
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la care trebuie sa raspunda cu datele personale, altfel premiul devine nul. Dupa furnizarea datelor vor primi email cu codul de voucher de reducere cu care vor putea efectua comanda.">58061.jpgConcursul s-a terminat. Castigatorii sunt:

sammy19
Lulee


Felicitari!
Recomandari