Castiga ghidul practic Desenele copilului tau!

Castiga ghidul practic Desenele copilului tau!
  calendar_month        
Cartea Desenele copilului tau, scrisa de Evi Crotti va ofera nenumarate exemple de desene facute de copii de varsta prescolarasi scolara, insotite de explicatii psihologice amanuntite, enuntate simplu, pe intelesul tuturor.

Ele.ro si Editura Litera te invita la conurs. Poti castiga unul dintre cele 4 exemplare ale ghidului practic Desenele copilului tau - Interpretari psihologice.

Despre ghidul practic Desenele copilului tau

Desenul reprezinta pentru copii o modalitate spontanade exprimare folosind un limbaj propriu, in care important nu este cuvantul, ci forma si culoarea. Daca stiu sale descifreze desenele, parintii pot patrunde in universul interior al copiilor lor, le pot intui caracterul si temperamentul, le pot ghici dorintele neexprimate si spaimele ascunse.

Desenele copilului tau va ofera nenumarate exemple de desene facute de copii de varsta prescolarasi scolara, insotite de explicatii psihologice amanuntite, enuntate simplu, pe intelesul tuturor. Cartea contine si un set de pagini albe, pe care copilul vostru le va putea umple cu propriile desene, precum si patru teste proiective, utile pentru a intelege aspectele cele mai ascunse ale personalitatii infantile: testul figurii umane, testul arborelui, testul casei si testul familiei.

Evi Crotti, psihopedagog si jurnalist, a fondat si conduce la Milano o scoalade grafologie. A publicat multe carti despre psihologia infantilasi nu numai: Mio figlio e (quasi) un adolescente, Colori, Bambini e paure, Come interpretare gli scarabocchi.

Participa la concurs!

Raspunde printr-un comentariu in pagina concursului la intrebarea Ce a desenat ultima data copilul tau? si poti castiga unul dintre cele 4 exemplare ale ghidului practic Desenele copilului tau de Evi Crotti.

64054.jpg


Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 23 iunie - 7 iulie 2011.
Participa la concurs toate persoanele care raspund la intrebarea concursului: Ce a desenat ultima data copilul tau?
Participantii care posteaza de mai multe ori acelasi raspuns vor fi eliminati din concurs
Se vor desemna 4 castigatori a cate o carte;
Castigatorii vor fi anuntati pe site in pagina concursului, pe data de 7 iulie, ora 15.
Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in termen de 10 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.
Premiile vor fi expediate de reprezentantii Editurii Litera, Ele.ro nu-si asuma raspunderea pentru expedierea premiilor.
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.

Concursul a luat sfarsit!

Castigatorii sunt:

acidor78
nymphetamines
margocioco
cri-cristina

Felicitari!


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Poetul minte...
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right